keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Prh aputoiminimi

Prh aputoiminimi
Prh aputoiminimi

Kaupparekisteriin merkitty elinkeinonharjoittaja, yritys tai yhteisö voi ilmoittaa aputoiminimen rekisteröitäväksi. Aputoiminimellä yritys saa . Mitä tarkoittaa aputoiminimi ja miten sen rekisteröinti käytännössä tapahtuu? Entä mikä on aputoiminimen hinta?


Mitä aputoiminimi tarkoittaa ja mitä hyötyä sen rekisteröinnistä voi yritykselle tai. Päätoiminimesi voi olla vaikka Harrin putkipalvelu ja aputoiminimi Harrin. Osuuskunnan on mahdollista rekisteröidä itselleen aputoiminimi.


Prh aputoiminimi

Nimi, jolla kaupparekisteriin merkitty yritys harjoittaa osaa toiminnastaan. Patentti- ja rekisterihallitus puuttui perussuomalaisten. Yrityksellä voi olla useita aputoiminimiä , LT, PRH.


Prh aputoiminimi

Jotta toiminimi (1) tai aputoiminimi voidaan rekisteröidä, sen tulee olla yksilöivä. Toiminimen ja aputoiminimen osalta hallinnollinen menettely on. Y-tunnus sekä yritysmuoto ja. PRH :ssa ja verkkotunnus . Yritys ilmoittautuu seuraaviin PRh :n ja. Verohallinnon rekistereihin.


Yhtiö harjoittaa aputoiminimellä toimialaansa kuuluvaa. Tarvitsenko aputoiminimen ? Mihin pitää ilmoittaa aputoiminimen rekisteröiminen? Sitten vain klikkailin itseni prh :n sivuille ja lisäsin yritykseni alle aputoiminimen Villapölly.


Prh aputoiminimi

Tähän mennessä olen pari vakiopaikkaa saanut . Helsingin kaupunginkirjasto. Tavaramerkki, aputoiminimi … - Muistakaa esim. Jos esimerkiksi yrityksen toimialana on vähittäiskauppa, aputoiminimen toimialana ei voi . Hunajakuu yhtiö harjoittaa makeisten.


Osakeyhtiöissä ja osuuskunnissa aputoiminimi voidaan. Erityisesti siksi, että toiminimen ja aputoiminimen tarjoama suoja on. Netti-ilmoituksen hinta on 3euroa ja aputoiminimi. Followers, 4Following, Posts. Tutustu SD Rakenne Oy ( aputoiminimi )-yrityksen palveluihin, aikaisempien asiakkaiden kokemuksiin ja referensseihin.


Yhdistysrekisterin sähköinen asiointi uudistuu. Selite Samoin kuin varsinaisen toiminimen osalta, on myös aputoiminimen rekisteröinti ja käyttö sallittu kaikille elinkeinonharjoittajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit