maanantai 27. huhtikuuta 2015

Riskien tunnistaminen autokoulu

Riskien tunnistaminen autokoulu
Riskien tunnistaminen autokoulu

Tunnistatko sinä riskit liikenteessä? Niitä korvaamassa on kaikille pakollinen autokoulusta ostettava riskien tunnistamisen koulutus (teoriatuntia ja ajotuntia), joka siis on . Teoriatunnit suoritetaan etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Voi maksaa kurssin erissä. Autokoulu Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Lammi ja Tervakoski.


Voit hankkia opetuksen autokoulussa tai muulta viranomaisen hyväksymältä. Koulutusta järjestävät autokoulut. Tarjoamme laadukasta ajo-opetusta yli vuoden kokemuksella!


Jukka Kiviniemi Autokoululiiton puheenjohtajaksi. Liikenteen erityisryhmät ja eri tienkäyttäjiin liittyviä riskejä. Tutustu Lohjan Autokoulun monipuoliseen kurssivalikoimaan sivuillamme.


Järjestämme koulutusta autokouluilla sekä virtuaaliluokassamme. Jos olet jo Autokoulussamme B‑kurssilla, silloin sinun EI tarvitse erikseen ilmoittautua . Ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Kurssiin sisältyy EAS-teoriatunnit, sekä riskienhallintakurssi. Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS). Riskien tunnistamiskoulutus (RTK).


Lisäajotunti henkilöautolla. Korotuskurssi B-AB(Väli-A). Jos sinulla on aikaisempi ajokortti voidaan aloittaa sopimalla ajotunti. Tarvittavat teoriatunnit voi. Jatko-opetuksena jos olet . AUTOKOULUSSA OPIT ENEMMÄN.


Henkilöauton ajokortti ensimmäisenä ajokorttina. Harjoitteluvaiheen palautejakso autokoulussa. Syventävä vaihe autokoulussa. Ennakointi, riskien tunnistaminen ja välttäminen.


Ratapäivä sisältää kahden tunnin rata-ajon sekä kolme erilaista teoriajaksoa, jossa keskitytään mm. Basics of traffic or Risk management: In August every Friday at 14. Olemme päivittäneet MP-kalustoamme, näitä ei muilta autokouluilta löydy!


Keinot riskien tunnistamiseen ja välttämisen. Kaksi ajotuntia kestävä arviointiajo opettajan kanssa ajatetaan autokoulun autolla. Paras opetus ajokorttia varten! Ajo-opetus tuntia: taajama ja maantieajo, pimeäopetus ja liukkaalla . Laadukkainta kuljettajakoulutusta yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla.


Ajokortti jo 17-vuotiaana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit