torstai 23. huhtikuuta 2015

Ystävyys loppuu runo

Hei ystävä tää, ei oo enää kivaa, teeksä musta jotain pilaa. Hieno räppityylinen runo ! Kirjaudu tai rekisteröidy . Ystäviä tarvitaan erilaisia: niitä, jotka ovat kanssasi yhden ajanjakson,. Ystävyys voi aiheuttaa emotionaalista riippuvuutta.


Niin tai näin, ystävyyden loppuessa voi asian sulatteluun mennä hetki. Kaverini pilasi yhden parhaimmista ystävyys suhteistani, joten nyt tekisi mieli lähettää tälle ex-ystävälle viesti jossa kiitän häntä ystävyydestä. Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi.


Hyvän ystävän ajatteleminen, tekee päivästä iloisen. Ajatuksia ja runoja ystävyydestä. Loppuviikkoon lasketellaan taas. Onko joku teistä kokenut ystävänne taholta hyväksikäyttöä?


Pahimmalle ystävyyden hyväksikäyttäjälle jouduin sanomaan että ystävyys loppuu tähän. Omassa nuoruudessani tytöt keräsivät kiiltokuvilla höystettyjä runoja. Alla olevien aforismien, mietelauseiden lisäksi selaa myös artikkeleitamme. Oisko jotain runoa tms. Jos ystäväni et olekaan lue joka toinen rivi vaan.


Kuten säkenöivistä riimeistä varmaan huomasit, niin tämä oli oma runo :D Saat käyttää, ole . Tää tie mis me kuljetaan on ikuinen,eikä se tuu loppumaan joten älä pelkää kuolemaa. Oot mun elämäni valo joka näyttää tien pimeässä. Aamupäivän hiljaisuudessa ajatukseni lentävät ystävien luokse.


Tämä on silloin tarina rakkauden liitosta ja siellä pitäisi saada aina kavereilta ja ystäviltä monta sataa kiitosta. Näin loppuu runo masennuksen, että opittaisiin . En ole sen jälkeenkään ollut onnellisten loppujen ystävä. Silmiini osui äidinkielen kirjaan painettu Tuomas Anhavan runo. Muistolauseita ja - runoja. Rakas ystävä ei koskaan kuole.


Se loppuu kesken ja surussamme, vain muisto enää on lohtunamme. Eräs meidän ystävämme surmattiin. Tadžikit rakastavat runoja , jokaisessa kodissa on runokirjoja , ainakin pari, meillä runoilija on pyhä . NYT ALKOI ALEN LOPPUKIRI ! Teemme tilaa syksyn uutuuksille. Suuri valikoima tuotteita. Lähes kaikki ALE-tuotteet nyt - ovh:sta.


Runoja seurakuntalaisten kirjoittamina. Tulehan viereen ja istahda tähän! Tahdon kertoa tänäänkin. Runokilpailun aiheena oli elämäni tärkein asia. Tekstit ovat monenlaisia,.


Ystävä on kuin kukka, se ei koskaan . Eläkepäivän vieäjää, ystävät nyt lämmöllä muistavat. Käsittelyssä loppukesän kovimmat ensi-illat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit