keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Espanjan verbit

Kirjoita ensin haluamasi verbi . Taivuta ir - taivutus. Hacer ETÄLUKIO - ESPANJA - KURSSI- Opetushallitus www02. Verbiä ser käytetään, kun kysymyksessä on . Tässä osiossa opettelemme mm. Verbit vaativat aktiivista harjoittelua, mutta niiden .

Espanjan verbit

Tämä on ekstraosio, jossa voit harjoitella lisää verbien preesenstaivutusta, sillä osiossa olevat harjoitukset eivät välttämättä riitä niitä . Seuraavat 2sivua kuuluvat tähän luokkaan. Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista Opi Espanja Verbit. Lataa Opi Espanja Verbit ja nauti siitä . Espanjassa on erilaisia tapoja sanoa, että jokin on tai sijaitsee jossain.


Espanjan verbit

On tärkeää tietää, miten verbejä ser, estar ja hay käytetään suomen olla- verbin sijaan. Yleisimpiä verbejä espanjaksi. Indikatiivissa espanjan verbit taipuvat kahdeksassa aikamuodossa, jotka ovat:.

Espanjan verbit

Yksi stressaavaa osat opiskella espanjaa monille kieltenopiskelijat muu kuin konjunktiivi ja para vs. Mutta se kun ei tarvitse olla . Sisältää myös pikkuvideoita, joissa lause-esimerkkejä. Learn with flashcards, games, and more — for free. Imperatiivi eli käskymuoto on verbin tapaluokka, joka ilmaisee käskyä tai kehotusta.


Välillä vähän asiaakin. Ainakin espanjan kielestä kiinnostuneille. Ja joiden kielitaito horjuu joskus verbien taivutuksen kanssa. Verbeillä on kaksi päämodusta eli tapaluokkaa, indikatiivi (indicativo) ja . Adjektiivien vertailumuodot, gerundi, a mí me gusta -rakenne.


Refleksiiviverbit, diftongoituvat ja vokaalia vaihtavat verbit. Perfekti, adverbit ääntäminen Aakkoset. Joo-o, espanjan kielessä substantiiveilla on suvut, verbien sijamuotoa ja kaksi artikkelia, mutta yleisesti kieliä verratessa espanjaa pidetään melko helppona . Kieliopista edustettuina erityisesti verbit , prepositiot ja pronominit. Myös printattavia tehtäviä.


Tunnilla kappaleen läpikäyntiä. Espanjan harjoituksia alkeis- ja keskitason opiskelijoille.

Vaatesanastoa, harjoitus llevar - verbi. Järjestysluvut ja harjoitus 8. Läksyt: Lue sivuilta 1- 1akkusatiivipronominit ja tee . Jokaisesta verbistä on oma selkeä taulukkonsa, johon on . Contigo on kätevä verbikirja, joka esittelee aakkosjärjestyksessä 6espanjan tavallisinta verbiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit