keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Auton maatunnus tarra

YK:n Euroopan talouskomission vahvistamat kansainväliset ajoneuvojen kansallisuustunnukset on esitetty oheisessa taulukossa. Tunnukset ovat yhtäpitävät . Uudenlainen kilpi voidaan myöntää sellaisille autoille , joiden. FIN- tarran näkyvälle paikalle, kuten ikkunaan. Tavallisella EU-kilvellä varustettuun autoon ei tarvita erikseen maatunnusta , . Afganistan, AFG, Afganistan. Alankomaat, NL, Netherlands.


Alderney, GBA, Alderney. Nuo maatunnukset oli ennen tullimiesten bisnes. Motonet käyttää verkkosivuillaan evästeitä jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.


TÄLLÄ TARRALLA SAAT ISOMMATKIN TÖRTTÖILYT ANTEEKSI. TARRA TAKALASIIN KUN TULEE ASIAA VAIKKA . Jos autossa on eurokilvet, tarviiko tuota tarraa olla? Wienin kansainvälisen tieliikennesopimuksen mukaan Suomella valkopohjainen SF-tunnus.


Siis auton perässä ei voi enää olla tuo tarra , en usko ihan tuohon. Hän sanoo auton ajavan vain noin kolmekymmentäviisi kilometriä tunnissa, mutta. Mama sanoo sen olevan Finlandian maatunnus , ja Papa selittää tarroja.


Eurokilpi siittä hyvä kun ei tartte lätkiä mitään tarroja autoon jos lähtee. Baltian maissa ja autossa valkoiset suomi-kilvet eikä maatunnusta. Asiakkaan kanssa sovittu tuote v( tankkitarrat ). Kaikki maailman maat tunnistetaan maatunnus. Näet maatunnus esimerkiksi auton takapenkille, tai rekisterikilpi tai erityinen tarra. Siis EUkilpi kelpaa EUssa, muualla pitää olla FIN tarra , ja tämä on ehdottoman varma.


Hauskat autotarrat Meiltä saat hauskoja autotarroja esim. Ajoneuvohallintokeskuksen EU-kilpiä. Netissä on vain muutama malli, mutta voimme tehdä tarran millä tahansa . No -olin Euroopassa autoretkellä , ja silloin oli auton takalukussa SF tarra. Jos aiottiin käydä peräti Haaparannassa asti, isä liimasi SF- maatunnus tarran auton takakonttiin.


Sitten koko perhe ajeli pitkin poikin Suomen maata . Maatunnusta muistuttava GEO- tarra autoon. He saapuivat paikalle henkilöautolla , jonka liettualainen rekisterikilpi oli peitetty tarralla. Tarrassa oli ruotsalaisen ajoneuvon maatunnus. Mainostarrat , painotuotteet ja mainostekstiilit edullisesti! EU-kilpien alkuaikoina se ei olisi kelvannutkaan maatunnuksena , vaan se . Soviet Finland tarra peräloosteriin:rolf:.


NordConsult - Hyödyllistä tietoa ja ohjeita omalla autolla Venäjälle matkaavalle. Kilven EU-merkintä ei riitä, mutta selviät ilman tätäkin. Vihreä kortti, jossa on maaluettelossa Venäjän maatunnus RUS.


Trabant auto ja DDR maatunnus. Teitkö automatkoja ystävien luo Itä-Saksaan? Entä millainen kuva maasta sinulle .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit