perjantai 3. heinäkuuta 2015

Johtimen poikkipinta ala halkaisija

Johtimen poikkipinta ala halkaisija
Johtimen poikkipinta ala halkaisija

Tuloksena saamme johtimen halkaisijan. Niinpä halkaisijaltaan mm, sen poikkipinta - ala on 1mm 2. Ensinnäkin, kun olet asentanut vasaran, mittaa johtimen sydämen halkaisija. Laskentaesimerkki: Metrin mittaisen johdon, jonka halkaisija on mm, . Ympyrän pinta- ala -laskurilla selvität joko ympyrän pinta-alan, halkaisijan , piirin tai säteen. Vapaa välimatka kaapeleiden välillä vähintään kaapelin halkaisija.


Kun johtimen poikkipinta on suuri (vähintäân 1mmCu tai 1mmAl ), saa kolme tai. Vihje 1: Miten poikkipinta - ala lasketaan. Näiden johtimien halkaisija on sama. Maksimi johdinresistanssi.


Poikkipinta - ala ja halkaisija. Voisimme puhua langan halkaisijasta , mutta koska se on todella poikkipinta - ala , joka on tärkein elektronien virtauksen suhteen, meillä on parempi määritellä . Edullisin tapa on laskea johtimen poikkipinta halkaisijaltaan. Etsi johtimen poikkipinta - ala. Laske johtimen halkaisija olettaen, että sen. Johdin koostuu yksi- tai muutamalankaisesta sinkitystä.


Johtimen poikkipinta ala halkaisija

Johtimen poikkipinta - ala. Mittaa yhden laskimon halkaisija ja laske sen poikkipinta - ala S. Sitten, kun kaikki suonet. Mittaa johtimen johtimen halkaisija voi olla mikrometri tai paksuus. Johdin : … mm² pyöreä alumiiniköysi …3mm² sektorinmuotoinen alumiiniköysi.


Eristys: UV-suojattu PEX. C kapasitanssi c ominaislämpökapasiteetti. Kaapelin ulkoläpimitta. A seuraavan yhtälön mukaisesti. Numeroidut mustat johtimet ilman keltavihreää suojajohdinta.


Johtimen poikkipinta ala halkaisija

Minimitaivutussäde, liikkuva asennus, x kaapelin halkaisija. AU Al , massiivinen pyöreä johdin luokka 1. PE johdin on kerros kuparilankoja vaihe- ja nollajohtimien ympärillä. Käsittelylämpötila min. Pienin taittosäde 10x halkaisija.


Nimellinen eristeen paksuus (mm) 7. Toiminnan osoitus (keltainen LED). X = ilman keltavihreää johdinta s = johtimien poikkipinta - ala mm². Niin kai oli selvää, että se on johtimen poikkipinta - ala eli neliömillimetriä, ei halkaisija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit