keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Moi mobiili omistajat

Moi Mobiili Oy on suomalaisen DNA:n omistama palveluoperaattori. Omistaja ‎: ‎DNA Toimitusjohtaja ‎: ‎Petri Lahtinen Perustettu ‎: ‎22. Liikevaihto ‎: ‎9milj. Lahtinen näkee omistajuuden pitkäjänteisenä tapana sitoutua yrityksen kehittämiseen.


Moi on positiivisille anarkisteille, jotka haluavat vapauden käyttää mobiilipalveluja eri päätelaitteilla, ilman pitkiä sopimusaikoja. Niille, jotka arvostavat nopeutta. Tietoisuus siitä, mistä kannattaa maksaa ja mistä ei on koko ajan kasvussa.


Palveluoperaattorina kolmisen vuotta sitten aloittanut startup jatkaa toimimistaan omalla brändillään . Uuden Moi - mobiilioperaattorin yhteydet toimivat jo, kertoo Moin toimitusjohtaja Petri Lahtinen. Omistajina enkelisijoittajia ja perustajajäsenet. Moi mobiilin omistajat ovat päättäneet myydä yrityksensä DNA:lla.


Moi mobiili omistajat
Moi mobiili omistajat

Kauppahintaa ei kerrottu. Sen lisäksi markkinoille on tullut uusi Moi -nimeä kantava operaattori, joka tarjoaa. Ihan samoilla eväillä kuin isommat kilpailijansa se ei kuitenkaan ole liikkeellä: laskutusmalli on . Hankin kokeeksi Moi -mobilen laajakaistaliittymän, jossa 6€ hintaan saa gigatavua dataa. Suomessa lähes elinehto. Otin sen käyttöön eilen.


Yllätys oli suuri, kun parin nettilehden . Tällä kertaa syntipukki oli Elisa ja kohde pikkuinen Moi. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Et ole yksin - Taloustaito.


Moi mobiili omistajat

Miten DNA Mini Data liittymän omistajan vaihto hoituu? Miten saan puhelinliittymiemme hallintaoikeuden myös vaimolle? Moi on niin sanottu virtuaalioperaattori, eli sillä ei ole omaa verkkoaan. Moi on saanut näkyvyyttä menestymällä hintavertailuissa DNA:ta, Elisaa ja Teliaa vastaan.


Lerssi” vaihtoi omistajaa – Napapiirin sankarien messevä . Tiimimme kehittää ketterästi mobiilisovellukset iOS ja Android alustoille, sekä taustajärjestelmän ja rajapinnan näiden välille. Gasumin kanssa toteutimme energiatehokkuuslaskurin suurien kiinteistöjen omistajille. DNA:n osakkeet, jos muut omistajat tähän suostuvat. Pelkästään viimeisen kolmen vuoden aikana sen mobiililiittymistä aiheutuvat tulot ovat kasvaneet. Onko tämä liittymän omistaja sitten iäkkäämpi henkilö, jolloin on kuitenkin tärkeää.


Moi mobiili omistajat

Proxion myy tytäryhtiö Welado Oy:n. Vaihda MOI liittymä niin tiedät mitä maksat. Kartta- ja Ortokuva-aineistoissa. Tiesitkö, että asunnon omistajana olet vastuussa kaupoista, oli myynnissä mukana välittäjä tai ei. Ei silti huolta – kun julkaiset myynti-ilmoituksesi Etuovi.


Etenkin EU-maissa matkustavien mobiiliverkon käyttö on paisunut. Kyseisen operaattorin jo yli kymmenvuotisena omistajana ainakaan kirjoittajalla .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit