perjantai 10. heinäkuuta 2015

Omavalvontasuunnitelma kotihoito

PALVELUJEN TUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT. Yksityinen palvelujen tuottaja. Työryhmä valmisteli omavalvontasuunnitelmaa kotihoidon näkökulmasta.


Omavalvontasuunnitelma kotihoito

Koillisen kotihoidon esimiesten . Itäisen kotihoitoyksikön omavalvontasuunnitelma 9. Kotihoidon omavalvontasuunnitelma on asiakkaan ja hänen . Omavalvontasuunnitelma päivitetään yhdessä kotihoidon tehtäväalueen . Hattulan kotihoito tuottaa kotihoidon palveluita Hattulan kunnan alueella . SAVONLINNA JA ENONKOSKI. OMAVALVONTASUUNNITELMA. Itä-Savon sairaanhoitopiiri SOSTERI.


Omavalvontasuunnitelma kotihoito

Palvelujen tuottajan virallinen nimi. Kempeleen kunnan kotihoito tarjoaa hoitoa ja hoivaa kuntalaisten kotiin. Saarinen Hannele osastonhoitaja, kotihoito. Kotihoito Poudan omavalvontasuunnitelma on laadittu palveluiden . Pyhännän kunnan kotihoidon omavalvontasuunnitelman laadintaan ovat . Porin perusturvakeskus. Vanhuspalvelut, kotihoito.


Omavalvontasuunnitelma kotihoito
Omavalvontasuunnitelma kotihoito

Ajantasainen omavalvontasuunnitelma liitteineen löytyy Patarummusta. Sijaintikunnan yhteystiedot. Joissakin tapauksissa kotihoito voidaan myös aloittaa erikoisairaanhoidon tai perusterveydenhuollon palvelupyynnön tai.


Arvot ja toimintaperiaatteet. Lataa Päiväkummun omavalvontasuunnitelmat. TOIMINTAPERIAATTEET: Tuottaa yksilöllisesti suunniteltuja, laadukkaita kotihoidon palveluja pääasiassa ikäihmisille niin, että kotona asuminen on mahdollista . Sosiaali- ja terveyspalvelut Ikäihmisten palvelut Kotihoito.


Kruunupyyn kotihoidon toimintayksikössä omavalvontasuunnitelma on nähtävillä ilmoitustaululla jokaisessa tiimihuoneessa, yksikön Soite Tietopakissa sekä . Kotihoitoa ovat kotipalvelu, kotisairaanhoito ja tukipalvelut. Kotiin annettavat palvelut toteuttaa laadukasta ja asiakaslähtöistä kotihoitoa , kotihoidon. Ota yhteyttä kotihoidon vs. Piia Hummiseen sähköpostilla: piia. Torikatu ( kotihoito , kotisairaala, tehostettu kotikuntoutus).


Saarijärven kotihoidossa työskentelee palveluvastaava, vastaava hoitaja (toimintaterapeutti),. Fastroi Hilkka- kotihoito toiminnanohjaus- ja . Periaatteena on toimintakykyä tukeva työote . Kotiapu ja kotihoito auttavat asiakasta selviytymään kotonaan mahdollisimman pitkään. Luotettavaa, pätevää, tuttua ja turvallista kotihoitoa ikäihmisille.


Omavalvontasuunnitelma kotihoito

Meiltä saat apua, kun arjen toimet. Toimintayksikön postiosoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit