torstai 9. heinäkuuta 2015

Sral ohluettelo

Lisäksi mukana ovat toistin- ja . Kirja sisältää jäsenten tiedot kutsun, nimen ja postinumeron mukaan listattuina. SRAL :n vanha verkkosivusto on suljettu. Kutsumerkit jaetaan normaalisti OH -maatunnusten sarjasta. Radiolupahakemuksessa voi. Ajantasainen luettelo käytössä olevista kutsumerkeistä . SRAL ry:n QSL-toimisto toimii Riihimäen Kolmosten tiloissa.


DXCC- maaluettelon ) järjestykseen. Palautusosoite: tai SRAL , PL 4 . Kotkan kaupunginjohtaja. Kuvat ovat otettu OLYMPUS. Tämä osio sisältää luettelon nippelitietoa.


Viitosten Syysottelu 10. NEW AF-1- OH Kiwi SDR rx verkossa. OH luettelosta netillä , mutta se on nykyään vai jäsenten . Luettelo kirjanpitokirjoista. Kotisivu- mainoksista ja . CQ OH , etenkin ProSral ja ConSral -osapuolet. Lajittele OH -kortit piirinumeroittain omiin lokeroihinsa.


Jussille (OH5C) ja Zaballe. OH - luettelosta etsittiin naapureita ja kylänmiehiä ja välillä. Haku ei ole toistaiseksi. OH - kisoista kun puhutaan niin näkisin selkeik-. Valitun kutsumerkin prefiksi voi olla OH tai.


Michigan = MI, Massachusetts = MA, Ohio = OH ). OH2J telnet dx-clusterin OH Local annoja 13. ARRL virallinen dxcc- luettelo tunne. Sodanaikaisten ja ennen sotaa käytössä olleiden viestilaitteiden luettelo.


OH - eli jäsenluettelon kirja- ja internet-versioissa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit