keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Virkatodistus maistraatti

Virkatodistus maistraatti

Väestörekisterikeskus on kehittänyt yhteistyössä maistraattien kanssa Todistukset. Maistraatista saa myös 1. Sukuselvitystä tarvitaan yleisimmin perunkirjoitukseen ja . Ulkomaalaisen rekisteröinti-ilmoitus, pdf. Hakemus maistraatille aviomiehen isyyden . Kuolinpesän osakkaiden virkatodistukset voi tilata joko maistraatista tai seurakunnasta. Ote väestötietojärjestelmästä. Jos tilaat kaikkien osakkaiden todistukset kerralla, voit säästää . Virkatodistus on virallinen, paperille laadittava todistus (asiakirja) henkilön.


Virkatodistus maistraatti

Suomen ortodoksisen kirkon keskusrekisteristä tai mistä tahansa maistraatista. Isyyden tunnustamisen vahvistaminen. Vainajan virkatodistus on sukuselvitys, josta käy ilmi vainajan henkilötiedot, lapset, entiset.


Kirkkoon kuulumattomien henkilöiden tiedot saa maistraatista. Jokaiselta pesän osakkaalta oma, ns elää virkatodistus ja vainajalta. Viimeisimmän kotipaikan maistraatin todistus kattaa kaikki ajankohdat, jotka vainaja on . Yleisimmin sukuselvitystä tarvitaan perunkirjoituksen ja kuolinpesän . Perunkirjoitukseen tarvittavat virkatodistukset tilataan joko henkilön kotipaikan ja entisen asuinpaikan seurakunnasta tai maistraatista. Seurakunta voi antaa virkatodistuksen vain jäsenestään.


Virkatodistus maistraatti
Virkatodistus maistraatti

Ortodoksiseen kirkkoon . Perillisselvitys ei korvaa maistraateissa tapahtuvaa vapaaehtoista kuolinpesän. Henkilökohtaiset tiedot sisältävä virkatodistus eli ns. Jos henkilö ei ole kuulunut seurakuntaan, tilataan sukuselvitys maistraatista.


Tiedot virkatodistuksen tilaamisesta seurakunnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit