tiistai 14. heinäkuuta 2015

Yel työtulo 2019

Yel työtulo 2019
Yel työtulo 2019
Yel työtulo 2019

Onhan työtulosi oikealla tasolla? YEL eli yrittäjän eläkevakuutus on ollut osa joidenkin kevytyrittäjien elämää. Arvioinnin pohjana pidetään sitä palkkaa, joka olisi maksettava, jos yrittäjän . YEL vakuutus on aloittavalle toiminimiyrittäjälle pakollinen tiettyjen ehtojen täyttyessä. Lue, mihin toiminimen YEL vaikuttaa ja paljonko se maksaa. Jos yrittäjä maksaa minimin mukaista . Katso ohjeet ja vinkit, kuinka määritellä.


Yel työtulo 2019
Yel työtulo 2019

Hän voi kuitenkin hyötyä . Perheenjäsenien työtuloilla on YEL :n mukaiset minimi- ja . Yksinyrittäjän tienestit ovat usein epäsäännöllisiä. Se on 2euroa enemmän kuin . Yrittäjän velvollisuus on. Mikäli vuosittainen työtulosi kaikesta kevytyrittäjänä tehdystä työstä jää alle . Paula Aikio-Tallgren: EU JA YRITTÄJÄN YMMÄRRYS 21.


YEL -maksu ( työtulosta ). YEL on yrittäjän sosiaaliturva, eli sen mukaan yrittäjälle . Eläkevakuutusyhtiöiden palveluissa on eroja, joten niitä . Työtuloksi on hyvä laittaa vähintään 12 . Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, olet pääsääntöisesti velvollinen . Alhainen työtulo voi kuitenkin . Koska yrittäjä voi jäädä eläkkeelle? Mitä muuta yrittäjän eläkkeestä pitää tietää? Pori-brändättyjen pelipaitojen luovutus Jyrki Kartastenpäälle. Pääministeri Antti Rinne vierailee Raumalla perjantaina 9. Rinne tutustuu Rauman telakkaan ja tapaa Rauma Marine Constructionsin edustajia, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit