torstai 12. tammikuuta 2017

Golfin uudet säännöt vesieste

Nyt, entisiä vesiesteitä kutsutaan estealueiksi eikä niissä enää täydy olla vettä. Jos aiemmin on saattanut tuntua, että säännöillä lähes etsitään . Estealueet korvaavat vesiesteet , voit poistaa irrallisia luonnonhaittoja, . Termi vesieste poistuu ja kaikista punaisilla tai keltaisilla paaluilla . Messukylässä tutustutaan uusiin sääntöihin jo perjantaina 14. Jos pallosi on kadonnut vesiesteen ulkopuolelle tai ulos, on uusi pallo pelattava yhden lyönnin . Pelaajan on tunnettava säännöt kyetäkseen pelaamaan sääntöjen mukaisesti. Uusi kirja pelaajille (Pelaajan opas).


Golfin uudet säännöt vesieste

Monta asiaa säilyy silti. Yleisimmin merkitään vesiesteitä. Syyskokouksen yhteydessä 17. Asiantuntijana Suomen tunnetuin golftuomari Arto Teittinen. Uudet säännöt mahdollistavat myös sen, että.


Väylän poikki kulkevan vesiesteen ylittäminen tuottaa joillekin meistä. V: Ei tullut ja sinun olisi pitänyt uusia droppi ja tässä tapauksessa niin monta kertaa, että se tapahtuu. K: Löin pallon vesiesteen ylitse, josta se valui veteen.


Golfin uudet säännöt vesieste
Golfin uudet säännöt vesieste

Golfliiton ) hyväksymä. Pudottaa pallo (alkuperäinen tai uusi ) miten kauas tahansa vesiesteen. Mikä keskusteluteema on suosituin SHG:n kentillä? Paras arvaus voisivat olla golfin säännöt. Esipuhe Suomenkieliset säännöt ilmestyivät ensimmäisen kerran.


Mikäli pallo on pysähtyy out rajojen ulkopuolelle pelataan uusi pallo yhden lyönnin. Onko sinulla kysyttävää säännöistä ? Pallo vesiesteessä – uusintalyönti. Vapautumista ei sallita Säännön 15. Jos pallo päätyy toiseen ilmastusreikään, voi pelaaja vapautua uudestaan tämän paikallissäännön nojalla. Vesiesteen paalu häiritsi lyöntiäni kun pallo oli esteen ulkopuolella.


Golfin uudet säännöt vesieste

Pelikaveri sanoi että saan poistaa sen,. Klubi-illat, seurojen kevätkokoukset: tietoisku vaikka uusista säännöistä. Vuoden vaihteessa ovat tulleet voimaan uudet golfin säännöt. Tänä keväänä golfin harrastajat puhuvat lajistaan poikkeuksellisen paljon.


Alkuvuodesta golffarit ovatkin puhuneet esimerkiksi uudesta out- säännöstä. Pelaamattomasta paikasta ja vesiesteestä (joka nyt on siis estealue) . Nämä säännöt on sovellettu kansainvälisen Jalkapallogolfyhdistyksen. Säännöt eivät tunne termiä vesieste vaan ne kuuluvat jatkossa . Kilpailussa pelaaminen perustuu tinkimättömään sääntöjen noudattamiseen.


Download KESKEISIÄ GOLFSÄÄNTÖJÄ KÄYTÄNNÖSSÄ. Epävarmuus siitä, onko pallo mennyt tai kadonnut vesiesteeseen. Yviheriö ja vesieste , Yviheriö ja vesieste , Wviheriö ja kaikki esteet).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit