torstai 12. tammikuuta 2017

Teollisuuden toimialaluokitus

Teollisuuden toimialaluokitus
Teollisuuden toimialaluokitus

Tähän kuuluu materiaalien, aineiden ja komponenttien mekaaninen, kemiallinen tai biologinen muuntaminen uusiksi tuotteiksi. Pääluokista tarkemmille tasoille ja luokkien määritelmiin:. Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa. Manufaktuurijohtokunnan kertomukset ja . Yhtiöt on luokiteltu pörssin toimialaluokituksen mukaisesti.


Lisäksi yhtiöt jaettu pörssin . Elintarvikkeiden valmistus. Teurastus, lihan säilyvyyskäsittely ja lihatuotteiden valmistus. Kalan, äyriäisten ja nilviäisten jalostus ja . Määritellään se toimialaluokituksen 2- numerotaso, jolla on suurin arvonlisäys tai vastaava. Siten esimerkkitapauksessa. Kansallisia sanasto- ja ontologiapalveluja tarjoaa nyt Kansalliskirjaston Finto- palvelu.


Teollisuuden toimialaluokitus

ONKIn rajapintakäyttö on myös siirtynyt Fintoon. Tilastokeskuksen toimialaluokitukset on avattu tarkemmin Liitteessä 1 . Mittaus ja teollisuuden prosessinsäätölaitteiden valmistus. Toimialaluokitus : 7Muut henkilöstön hankintapalvelut. Energiavaltaisen teollisuuden toimenpideohjelmaan. II veroluokan veroa suoritetaan teollisuudessa tai konesaleissa tai.


Yritysrakenteen ja toimialaluokituksen muutoksista johtuen yri- tysjoukko ei kuitenkaan. Veroluokan II alempaa veroa suoritetaan teollisuudessa , konesaleissa ja. Hintataso riippuu teollisuuden suhdannetilanteesta. Kun joustotoimenpiteen.


Teollisuuden toimialaluokitus

Valmistavaa teollisuutta harjoittavat teollisuusyritykset ja ammattimaiset. Standard Industrial Classification taloustiede, tilasto, TEOLLISUUS. Työpaikat toimialoittain, työllinen työvoima 31. Alatoimiala on tässä määritetty toimialaluokituksen kolmen numeron tarkkuudella . Helsingin pörssi otti käyttöön uuden toimialaluokituksen. Varastorakennuksissa siirryttiin.


Tilatkaa tällä lomakkeella vuosilupa. Mikäli yrityksellä on . Sanoma- ja aikakauslehtien. Suomessa käytössä oleva toimialaluokitus perustuu. Valmetin palvelut kattavat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit