perjantai 30. kesäkuuta 2017

Millainen työpaikka kela on

Millainen työpaikka se on? Olen ollut Jyväskylän Kelalla reilut vuotta ja koskaan ei ole ollut ikävä mennä töihin. Meillä on liukuva työaika ja olen töissä aina . Hain etuuskäsittelijäksi (toimeentulotuki), millaista on työ ? Olen hakenut ennenkin, mutta en päässyt (kerran haastattelussa) mutta nyt taas . Kertokaapa te jotka olette olleet Kelassa töissä tai olette siellä yhä - millainen työnantaja, millainen työpaikka , mitä hyvää, mitä huonoa.


Heidän työpaikkansa uhataan räjäyttää taivaalle. Olen täällä, koska haluan tietää, millaisia ovat he, jotka näyttäytyvät miljoonille . Kelan työntekijöitä paikalla? Varmaan on paljon muitakin hakijoita, kun on päivätyö ja palkka suht ok. Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa.


Kela on myös monien mahdollisuuksien työpaikka. Hyvinvointi syntyy yhdessä. Jos merkityksellinen työ , hyvä yhteishenki ja myönteinen tekemisen meininki kiinnostavat, Kela voi olla sopiva . Työ on yllättävänkin monipuolista ja juuri se tekee siitä mielenkiintoista. Onko kellään kokemusta työskentelystä Kelassa ? Asiakassihteerin paikkaa ajattelin hakea.


Kelasta huipputyöpaikka -hanke, jolla kehitetään henkilöstöjohtamisen. ASIASANAT: Palveluneuvoja, palvelupolku, palveluprosessi, Kela. Työssä määritellään, mitä asiakaspalvelu käsitteenä tarkoittaa ja millaista on. Mikäli toimihenkilö tekee vuorotyötä tai toimihenkilön työ edellyttää työskentelyä osaksi . Viimeisin postaukseni oli.


Sopivan röyhkeä työhakemus. Hain ties monennettako kertaa asiakasneuvojan työtä Kelasta. Työpaikkana Finnair on yksi parhaista. Kiinnitä turvavyösi ja valmistaudu vaihtelevaan työympäristöön.


Millainen työpaikka kela on
Millainen työpaikka kela on

Lue, millaista on Finnairin liikennelentäjän työ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit