perjantai 30. kesäkuuta 2017

Yrittäjän pakolliset vakuutukset

Yrittäjän pakolliset vakuutukset

Yrittäjän pakolliset vakuutukset. Haluatko tarjouksen yrittäjän vakuutuksista? Anna meille muutama tieto, niin otamme sinuun yhteyttä.


Yrittäjän pakolliset vakuutukset

Tässä artikkelissa käsittelemme kaikki yleisimmät yritysvakuutukset sekä yrittäjän henkilökohtaiset vakuutukset – sekä pakolliset että vapaaehtoiset. Mitä vakuutuksia yrittäjä tarvitsee? Mitkä yrittäjän vakuutukset taas ovat vapaaehtoisia? Toiminimi yrittäjä voi ottaa muitakin . Osakeyhtiön ainut pakollinen vakuutus on YEL.


Yrittäjän pakolliset vakuutukset

Vapaaehtoisia vakuutuksia eivät tarvitse kaikki, mutta joillekkin ne voivat olla toiminnan . Itse määrittelemäsi YEL-työtulo vaikuttaa tulevaisuuden . Osa yrittäjän vakuutuksista on pakollisia. Jos palkkaat yritykseesi työntekijöitä, . Yritys voi toiminnallaan aiheuttaa ulkopuolisille tahoille vahinkoa, josta se voi joutua vahingonkorvausvastuuseen. Lue artikkelimme niin tiedät, mitkä vakuutukset tarvitset yrittäjyyteen! Vakuutusmaksut maksetaan sekä tehdyn työajan että tekemättömän työajan kuten vuosilomien ja vapaapäivien ym.


YEL-vakuuttamisvelvolliset yrittäjät eivät ole velvollisia ottamaan itselleen. YEL- vakuutus kerryttää sinulle . Monet yrityksen vakuutukset ovat yrittäjälle pakollisia , mutta myös toimialasta riippuen, on hyvä ottaa muita vapaaehtoisia vakuutuksia. Pakollisia yrittäjän vakuutuksia ovat hieman toimialasta ja yrityksen suuruudesta riippuen esimerkiksi seuraavat alla olevat vakuutukset.


Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus on YEL:n alaiselle yrittäjälle pääsääntöisesti. Välitämme myös yrityksesi tarvitsemat TyEL- ja YEL - vakuutukset. Vastuuvakuutus ei ole yrittäjälle pakollinen. Jos olet yrittäjä , sinun tulee yleensä ottaa yrittäjän eläkevakuutus YEL tai maatalousyrittäjän eläkevakuutus MYEL. Työtulosi määrittelee, kuinka . Pakollisia vakuutuksia yrittäjälle ovat YEL, eli yrittäjän eläkevakuutus , sekä mahdolliset muiden työntekijöiden työtapaturma- ja työeläkevakuutukset.


YEL on yrittäjän sosiaaliturva, eli sen mukaan yrittäjälle maksetaan eläkkeen lisäksi. Tapaturmavakuutus turvaa työ- ja vapaa-aikana ja on korvauspiiriltään laajin vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Vapaaehtoiset lisävakuutukset on tarkoitettu parantamaan lakisääteistä vakuutusturvaa. Kun yrittäjän vapaaehtoisen työajan vakuutuksen perusteella . Sosiaali– ja terveysalan yrittäjän omat pakolliset vakuutukset.


Verojen ja vakuutuksien lisäksi aloittelevan yrittäjän on hyvä suunnitella. Tutustu yritysvakuutustarjontaamme ja pyydä tarjous. Seuraavia lakisääteisiä pakollisia vakuutuksia maksetaan samanaikaisesti. Lakisääteiset vakuutukset ovat henkilöstön ja yrittäjän turva.


Yrittäjän pakolliset vakuutukset

Sen vuoksi jokaisen yrittäjän tulisi harkita oman henkilöturvansa laajuutta ja miettiä, selviäisikö hän nykyisillä pakollisilla vakuutuksilla kaikista laskuista ja . Yksi tärkeimmistä asioista on hankkia itselleen oikeanlaiset vakuutukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit