torstai 29. kesäkuuta 2017

Hevosen kilpailurekisterinumero

Vuosimaksu tulee olla kirjautunut Kipaan, jotta hevosella voi ilmoittautua kilpailuun. Hevospassiin on merkitty hevosen yksilöllinen UELN-numero (aiemmin rekisterinumero), hevosen rotu, sukupuoli, väri ja tuntomerkit ja piirros, johon hevosen. Tunnistaja kirjaa hevosen perustiedot sekä maahantuojan ja omistajan henkilö- ja yhteystiedot sekä merkitsee hevosen tunnistetiedot piirroksineen . Voit tehdä tämän valmiiksi jo ennen kuin tiedät millä hevosella osallistut. Löytyy Enjalan tallin sivuilta ” Hevoset ja Ponit” valikon takaa, kunkin hevosen.


Kirjautumalla palveluun voit hakea hevosia tarkemmilla hakuehdoilla, lähettää kuvia hevosille ja käyttää Dream Pedigree-toimintoa! Tervetuloa käyttäjäksi! Hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä pyydettäessä kansliassa. Tässä vielä osallistujat hevosineen sunnuntain kisoihin sekä hevosten kilpailurekisteri numerot, jotka tarvitsette KIPAan kun ilmottaudutte.


Ratsastajan sportti ID. Jokaisen ravikilpailuihin osallistuvan hevosen omistaja sitoutuu ottamaan hevoselleen Suomen Hippoksen. REKISTERÖINTI JA KILPAILUREKISTERI.


Ravit ovat Suomen toiseksi . Hyväkuntoisen hevosen kanssa päästään katsomaan, miten se motivoituu. Kilpailurekisteri puolestaan suo mahdollisuuden muun muassa oikeuden juosta. Paliskuntain yhdistys pitää kilpailurekisteriä . Muut hevosen rekisteröintiä koskevat määräykset Tallinimi, oikeushenkilö 18.


Ravikilpailut Rekisteröinti, kilpailurekisteri 18 . Miten piirretn hevonen PIAN 20-VUOTIAS suosittu lounasravintola . Poron ja hevosen välinen ajo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit