keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Hymynaama asteikko

Hymynaama asteikko

Hymiöitä on neljä: oivallinen, hyvä, korjattavaa ja huono. Mitä leveämpi hymy , sen paremmin elintarviketurvallisuusasiat . Oiva - hymynaama - asteikko. Oiva- hymynaama - asteikko.


Palvelukodin hoitajat arvioivat . Tekstin lisäksi tarkastuksen lopputulos ilmoitetaan hymynaama - asteikolla : mitä leveämpi hymy, sitä puhtaammat paperit tuli. Tulokset on ilmaistu raportissa hymynaama - asteikon avulla. Ravintoloiden ja myymälöiden elintarvikevalvontatulokset . Hymynaamat eivät kerro ruoan mausta, vaan siitä onko hygienia ja tuoteturvallisuus kunnossa.


Oivallinen, hyvä, korjattavaa ja huono. Mitä paremmin yritys täyttää elintarvikelainsäädännön vaatimukset, sitä leveämpi on hymy. Internetissä ja sisäänkäynnin yhteydessä. Yhtenäistää tarkastustulosta . Kun vastaajilta kysyttiin miten Salon on palvellut heitä viimeisen vuoden aikana, niin hymynaama - asteikolla yhdestä (huonoin) viiteen (paras) . Tanskassa on luotu viisiportainen asteikko leveästä hymystä irvistykseen. Suomessa aiotaan ainakin kokeiluvaiheessa pitäytyä yhdessä, . Nuorilla oli mahdollisuus saada vastaamiseen apua ohjaajilta.


Hymynaama asteikko

Kuoroon, Musiikin perusteisiin ja Yhteismusisointiin. Sisäänkäyntien yhteyteen hymynaamat ilmestyvät viimeistään ensi vuoden alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit