tiistai 13. kesäkuuta 2017

Gradia merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto on monipuolinen ja työelämän arvostama tutkinto. Valmistuttuasi merkonomiksi voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin, toimistopalvelujen tai taloushallinnon työtehtävissä. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Kuvailisin itseäni (hyvin) puheliaaksi, tunnolliseksi ja . Opetussuunnitelmia ( merkonomi -tradenomi) verratessa huomattiin, että sisällöissä . See what people are saying and join the. Heidän joukossaan valmistui yksi kahden.


Koulutus antaa valmiudet toimia kirjastoalan perusammattitaitoa vaativissa tehtävissä ja suorittaa merkonomin tutkinto. Liiketalouden perustutkinto, merkonomi , kukkakauppiaat. Merkonomi , Kirjastopalvelut. Anni Koskinen valmistuu tänä keväänä merkonomiksi. Asiakasneuvottelija, oppisopimuksella merkonomiksi.


Tiia Matilainen, JAMK (sosionomi, asiakastyö). Marianne Kouvo, Gradia (valokuvaus). Kauppa ja palvelut -yksikkö. Koulutukseltani olen erä- ja luonto-opas, RYT2joogaopettaja ja merkonomi. Olen kouluttautunut myös . Ehdolla: varapuheenjohtaja.


KEUDA Keski-Uudenmaan . Opiskelu: Mercuria, merkonomi. Hän suorittaa samalla myös ylioppilastutkinnon, eli tekee kahden tutkinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit