torstai 29. kesäkuuta 2017

Vantaan aikuisopisto

Vantaan aikuisopisto
Vantaan aikuisopisto

Vantaan aikuisopiston esittelyvideo. Olen parina vuotena osallistunut. Kotisivu linkki aukeaa uudessa ikkunassa. Kansalaisopistot ovat kaikille avoimia oppilaitoksia. Suomessa on yhteensä 1kansalaisopistoa ja ne . Kunnallisalan kehittämissäätiö KAKS on selvittänyt suomalaisten kuntien ja kaupunkien sivistysjohtajien näkemyksiä toimialansa kehityksestä.


Vantaan aikuisopisto

Mitä talven aikana on opittu ja tehty, nähdään Dear Aki -esityksessä 17. Koulutuksen kesto: la-su päivää, . Budjetti on reilut puolitoista miljoonaa pakkasen puolella. Työväenopistot, kansalaisopistot, aikuisopistot.


Tarjoamme alueen asukkaille erilaisia kursseja. Kurssien aiheet vaihtelevat . Seure Henkilöstöpalvelut . Helsinki, Southern Finlan Finland. Vappusoitto, Tikkuraitti.


Vantaan aikuisopisto

Hinta euroa, sisältää kirjan (arvo 30€). Hanna Kontio, projektivastaava. Doris Sikiö, projektivastaava. Ilo oppia ja opettaa – Vapaan sivistystyön puhurit ja myötätuulet (toim.


Vantaan aikuisopisto

Anna- Maija Iskanius). Erityisesti vapaan sivistystyön tuntiopettajille . Mikä meille on tärkeää yhdistys- ja vapaaehtois- toiminnassa . Tule kuulemaan, miten voit itse valmistaa maailman parasta multaa! Avoimet vantaan aikuisopisto työpaikat.


Mehiläishoidon perus- ja jatkokurssi maahanmuuttajille . Klaukkalan Aitohelmi, 2. Tein sopimuksen kolmen . Lisää hyvinvointia arkeesi ‒ ilmoittaudu aikuisopiston kursseille! Ammattiin valmistuneet: Jyväskylän palvelualan opisto 2019. Aikuisopiston elokuun uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit