perjantai 16. kesäkuuta 2017

Verkostokartta pohja

Pelkkä verkostokartan tekeminen tai piirtäminen ei riitä. Sen pohjalta on tärkeää työstää esiinnousseita kysymyksiä läheissuhteista ja jatkaa työskentelyä. Kuvittele itsesi ympyrän keskipisteeseen.


Merkitse eri ihmiset sektoreihin seuraavasti: Ympyrä kuvaa naista. Risti merkitsee kuollutta. Sosiaalinen verkostokartta. Elämänhallintaan liittyviä lomakkeita. Merkitse kartan oikeisiin lohkoihin ihmisiä, joiden koet kuuluvat omaan sosiaaliseen verkostoon.


Voit kirjoittaa heidän nimensä tai merkitä . Päiväkirja on verkostokarttaan verrattuna haastavampi menetelmä, . Haastattelujen yhteydessä hyödynnettiin sosiaalista verkostokarttaa. Lomakkeessa on myös verkostokartta. Kysymysten lisäksi lomake sisältää ohjeet niihin liittyen.


Puolison ulkopuolelle jättäminen voi viedä pohjaa kuntou- tukselta, jos . Asiakas tai perhe voi itse yhdessä terapeutin tai hoitajansa kanssa tarkastella omaa . Verkostonäkökulma hoitoon avautuu aluksi esim. Muistipelin ohessa keskustelu nostetun kortin pohjalta : onko sinusta tuntunut joskus . Esimerkkikuvat ovat demoaineistosta, joka on kerätty suomalaisista . Kyselyn, haastattelujen ja havainnoinnin pohjalta tunnistettiin . Ennakkotehtävänä lähipäivää varten oli tehdä verkostokartta. Liite 3: Esimerkki luokanopettajan piirtämästä verkostokartasta.


Pohja jolta ponnistetaan. Toimintaympäristön kuvauksen pohjaksi voidaan tehdä. Opiskelijat piirtävät työnhaun verkostokartan. Käytä valmistaa pohjaa tai jaa tyhjä paperi kahteen sarakkeeseen.


Itäinen osa = Östra delen. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Lähteitä ja lisätietoa: Palvelutoiminnan vaikutta nen sen pohjalta. Kukin verkostoharjoittelu sisältää blogikirjoittamisen ja sen pohjalta käytävää keskustelua.


Savonlinnan kriisikeskuksen toiminnanjohtaja Minna Raninen alusti opinnäytetyönsä pohjalta tukihenkilöiden ja vapaaehtoisten johtamiseen liittyvistä . James Mannin psykodynaamisen lyhytterapian rakenne. Näin huolehdin omasta hyvinvoinnistani, terveydestäni ja toimintakyvystäni. Liite 7:Omaishoitajan sosiaalinen verkostokartta.


Palvelutarpeen arvioinnin pohjalta tehty päätös myönnetyistä palveluista on sosiaalihuollon virkamiehen. Oman verkostokartan piirtäminen ja lokikirjan pitäminen tuovat näkyviin hieman eri. Ihmisten henkilökohtaiset kontaktit ovat usein pohjana kumppa- nuus- ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit