tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kplussa pisteet tilille

Pisteet on mahdollista lunastaa pisteseteleinä tai rahana pankkitilille. Lisäksi markkinoilta löytyy . Sun plussokortille kertyy leikkirahaa jolla saat alennusta k -kaupassa ja vain . Ostojen keskittäminen kannattaa. Monissa kanta-asiakasjärjestelmissä jää myös paljon ansaittuja pisteitä. Onko kauppojen bonuspisteiden keräämisestä oikeasti hyötyä?


Laita puhelimesi näyttö päälle, esimerkiksi painamalla näytön lukitsevaa näppäintä tai kotinäppäintä. Eli asiakas voi ilmoittaa meille, että plussapisteitä voi kerryttää tilille ja ottaa ne sitten. Nyt voit maksaa MobilePaylla myös K -ruokakaupoissa!


Sijoittaja voi tehdä ilmastonmuutoksen torjunnalla myös hyvän tilin. Erityisesti Aarnion vaimo keräsi käteisellä plussapisteitä vuosina . Palkintopisteiden siirtäminen tililtä toiselle. Voit siirtää palkintopisteitä tililtä toiselle. Siirretyt pisteet eivät kartuta Finnair Plus -tasopistekertymää, mutta niillä voi . S- ostoksistahan kertyy tilille rahaa jo pikkuostoksista. Elokuun pisteiden maksupäivä 11.


Syyskuun pisteiden maksupäivä 13. K -Auto ylläpitää omia latauspisteitä Suomessa. Asiakas voi myös yhdistää PLUSSA -korttinsa sekä K -Tunnus- että K -Lataus. K -Lataus –palvelun tilillä ovat ajantasaiset ja kelvolliset hetkellä, jolloin hän käyttää K -Lataus -palvelua.


Vakuutusasioiden hoidon pitäisi olla helppoa. Asiakkaan saadessa rahaa kaupalta se pienentää tilin bonuskertymää. K - plussapisteitä ja syö S-bonusta. Kertymä voi olla esimerkiksi tietty määrä pisteitä per käytetty euro tai lennetty kilometri tai jokin.


Bonusta vastaava rahasumma voidaan myös maksaa asiakkaan tilille tai. Tästä tuli no-brainer kun pisteet sai rahana tilille. Ruotsin vähittäiskaupan kanta-asiakasohjelmien bonuspisteiden.


Plussa- pisteet tulevat nyt Plussa-rahana digitaalisesti. K - Plussaa ei enää makseta tilille , joten ostohyvistystä voi käyttää enää . Kerryttää plussa- pisteitään ja saa halutessaan pisteet rahaksi tililleen. Plussapisteet kertyvät ostoista tulevista peruspisteistä sekä niiden. Kertyneet bonukset maksetaan kerran kuukaudessa asiakkaan S- tilille.


Kaupoissa voit maksaa Budget Sport - tilillä myymälöissä laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Neste Yksityiskortti -maksut veloitetaan Neste Yksityiskortti - tilin kautta kerran. K - Plussa - pisteiden käyttäminen ei ole mahdollista mobiilimaksun yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit