maanantai 19. kesäkuuta 2017

Laitoshuoltaja youtube

Katso millainen on laitoshuoltajan työpäivä, millainen koulutus ammattiin vaaditaan ja mitä ovat työn hyvät. Puhdistuspalvelualalla on töitä. Alalle haetaan koko ajan osaavaa työvoimaa.


Laitoshuoltaja youtube

Hanki siis työllistävä ammatti. Tyks Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. Miia Uusi-Pantille tarjoutui mahdollisuus suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinto oppisopimuksella. Videosarja on tuotettu Työelämäkumppanuus voimavaraksi -hankkeessa ja niissä on haastateltu sekä. Video kuvattiin Vaasan aikuiskoulutuskeskuksessa, videon omistaja on Juha Lampi.


Työllistyneen nuoren maahanmuuttajan tarina siitä, miten hän on työllistynyt, miten hänet on perehdytetty. Martat neuvovat, kuinka vessa pestään. Please drop a comment or PM. Puhtausalalle tarvitaan osaajia. Siivoustyön tavoitteena on työ- ja asuinympäristöjen sekä muiden tilojen pitäminen viihtyisinä, terveellisinä ja turvallisina.


KATSO 360-LIVE SSA. Laitoshuoltajat työskentelevät . Theme by Colorlib Powered by WordPress. Osaava laitoshuoltaja , me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua! Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Metropolia´s operations and expertise is shown in our publications.


They convey the of our RDI work, which . Opetushallitus on tehnyt päätöksen uudesta puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta, joka sisältää laitoshuoltajan koulutuksen. Tutkintokoulutus valmentaa laitoshuoltajan ja toimitilahuoltajan työtehtäviin sekä ammattitutkinnon suorittamiseen (näytöt). Sekä Peräkylä että Lindberg ovat suorittaneet työn ohessa laitoshuoltajan ammattitutkinnon.


Heidän mielestään kaupunki on hyvin tarjonnut . Olemme vahvasti mukana alan kehityksessä ja . More videos on. An error occurred while retrieving sharing information. Kiinteistöhoito ja päivystys. Minä olen laitoshuoltaja eli siivoan toimintakeskuksen päivänä viikossa. Olen työsuhteessa ja saan työstäni . Trallakas, Voinko kääntää teidän videon viroksi n. Niinpä päädyin kaupungille laitoshuoltajaksi.


Ensimmäinen siivouskohteeni oli Paraisten terveyskeskuksen vuodeosasto ja lääkärinvastaanottotilat. Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa laitoshuoltajaksi Jyväskylään ja Korpilahdelle. Työ on vakituinen osa-aikainen. Sairaaloiden kioskeissa ja kahvioissa ei myydä tupakointituotteita. Minulla ei ole koulutusta laitoshuoltajaksi.


Laitoshuoltaja youtube

Olen valmistunut lukiosta ja päästyäni ensiksi kesätöihin Servicaan olen työskennellyt täällä siitä asti. Siun sote - Pohjois- Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Tikkamäentie 1 M-talo, . Yhteystiedot Tiedonhallinta- suunnittelija.


Kpedu tarjoaa ammatillista peruskoulutusta nuorille ja aikuisille Keski- Pohjanmaan maakunnan alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit