keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kassaheitot

Olen kaupanalalla ollut töissä vuoteen 2003. Silloin ainakin itse piti suuremmat kassaheitot itse korvata taikka ne otettiin palkasta. Onko laillista vähentää kassaheitot myyjän palkasta? Tilanteeni on vielä se, että vaikka jokaisella on oma kassa, kassat on käyttövapaat esim.


Kassasta puuttuu rahaa - mikä on työntekijän vastuu? PAMiin tulee usein kyselyitä siitä, mikä on työntekijän vastuu tilanteessa, jossa työpaikan . Hei, olen parikymppinen nainen joka tekee osa-aikatyötä kaupan kassalla. Aloitin pian kk sitten. Esimieheni totesi eilen, että kassassani on . Siitä yli menevät kassaheitot piti itse maksaa. Tietenkään ei kuitenkaan saanut itse pitää, jos oli plussan puolella.


Niin siis olen ollut nyt vasta hetken kaupassa töissä ja kassatyöskentely on uutta ja outoa. Jotekin jäi harmittamaan,kun tänään vuoron loputtua . Sanotaan, että kassaheitot on n. Toki olen ollut ketjullakin (TOK), jossa ollaan jo aivan hävyttömän tarkkoja. En usko, että kassaheittojen vähentäminen palkasta on edes laillista.


Voisi melkein tiedustella PAMin kantaa asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit