perjantai 23. kesäkuuta 2017

Referaatti uef

Ohjeita kirjallisten töiden tekemiseen. Nämä ohjeet on tarkoitettu sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opiskelijoiden käyttöön. Ohjeet ovat tii- viiseen muotoon laaditut pikaohjeet . Asiatekstistä laadittu referaatti on selostava tiivistelmä, jonka tulee välittää lähtötekstin keskeiset ajatukset referaatin lukijalle oikeina ja täsmällisinä. Referoija selostaa jonkun toisen esitystä – joskus myös omaansa.


Tässä oppaassa tarkimmin on käsitelty esseet ja referaatit. Esseet rakenteeltaan jo senkin vuoksi, että useissa tenteissä opiskelijalta vaaditaan esseevastauksia . Kauppatiede perusopinnot op UEF , VERKKO-OPINNOT. Suoritustapa: Verkko-opinnot: luennot verkossa, verkkokeskustelutehtävät ja oppimistehtävät (essee jatutkimusartikkelin referaatti ). Esseen ero referaattiin nähden on se, että referaatissa toistetaan. Kirjallisuus: Hautala T . Opetuksessa ei ole Moodlea käytössä.


Learning outcomes: After completing the course, the student can. Oppimistehtäviä, referaatteja , esseitä, oppimispäiväkirjoja, opinnäytteitä. Monista meistä kirjoittaminen tuntuu aluksi hankalalle… Miten kirjoittaa kiinnostavaa . Seminar on the Finnish-Russian Borderland I, ECTS ( UEF ) . Alkuperäisen lähteen ja referaatin välisen suhteen perusteella. Sitä, onko referaatti alku peräisen viestin tarkka käännös vai. Essee ei siis ole referaatti vaan pohdiskeleva, arvioiva ja kommentoiva teksti.


Aineistojen (Scopus ja referaatti ) tuottamien tulos-. Talous on aiheena usein mutkikas ja vaikean tuntuinen, mutta sen vaikutus päivittäiseen . Referaatit laadittiin vastaamalla kysymyk-. Opiskelijat perehtyvät koulutuksen.


Opinnäytteiden ongelmana on usein, että niiden ns. Perjantaina Kuopiossa sitä polkua ei enää ollutkaan, sillä UEF -Finna oli otettu. For more information, please contact anne.


Siinä kuvataan omaa oppimista tiettyyn opintojaksoon liittyvillä luennoilla ja. Tutkimusten referaatti on hiukan puutteellinen. U uraanin kemiallinen merkki UEF engl. Taikalamppu-menetelmä ( referaatti ). University of Eastern Finlan ks. Itä-Suomen yliopisto johanna.


YY00BB6 erzsébet királynő magyarország Professional Communication (cr). Prerequisites, Good skills in written and spoken Finnish. Objectives, Student is . Tenttimuotona on kotiesseetentti tai - referaatti. Käytä salasanana sukunimeäsi liittäessäsi kortin.


Meillä UEF :illakin selvitetään Alzheimerin taudin syitä ja seurauksia eräässä. Siispä tässä tämä: kanava, jonka kautta löydät referaatteja viimeisimmistä . Tavoitteena ei ole referaatti tai tii- vistelmä, vaan aineiston analyysi tähtää. Terveystieteiden tiedekunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit