keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Naapurin kuuleminen kaavake

SELVITYS NAAPURIN KUULEMISESTA. ILMOITUS NAAPURIN RAKENNUSHANKKEESTA JA. HAKEMUKSEN VIREILLETULOSTA. Siltä osin kuin hakija on esittänyt selvityksen naapurien kuulemisesta , ei momentissa säädetty . Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan hakemuksien vireille tulosta on tiedotettava naapurikiinteistön omistajia. Selvitys naapurien kuulemisesta tarvitaan tiettyjen . Kuultavia naapureita ovat rakennuspaikan . Rakennuslupa ja toimenpidelupa.


Maalämpökaivon etäisyydet (pdf). Hakija voi liittää hakemukseensa selvityksen siitä, että naapurit tai osa naapureista ovat tietoisia hankkeesta ja selvityksen heidän kannastaan rakentamiseen. Palotekninen selvitys (Etelä-Savon Pelastuslaitos). Lupaa hakiessa on suoritettava naapurien kuuleminen eli annettava . HAKUVAIHEEN LOMAKKEITA. Sisältää viralliset kartta- ja kaavaotteet, naapuriluettelon, lainhuutotodistuksen sekä kiinteistörekisteriotteen.


Poikkeamis- ja suunnittelutarveratkaisulomakkeet. Toimitettava lupavaiheessa . Lomake asemakaavamuutoksen hakemiseksi (6kB). Jokaiselle naapurille . MRL 1§, MRA §) poikkeamishakemuksen johdosta. Kuuleminen ja suostumus eivät ole sama asia. Jos naapuria on kuultava , lupa voidaan naapurin vastustuksesta huolimatta myöntää, ellei muita esteitä ole.


Tällöin luvan hakija saa sitä koskevat kaavakkeet ja ohjeet. Hankkeesta vastaavan (työn teettäjän) nimi. Naapureiden kuuleminen. Ilmoituksen liitteeksi yleensä riittää asemapiirros ja tarvittaessa naapurin kuulemiset.


Hakemus rakennuksen sijainnin merkinnästä. Luvanhakijan tarkistuslista Pääsuunnittelija täyttää. Tiedottaminen rakennuspaikalla. Avustushakemus seuroille ja yhdistyksille. Jätevesisuunnitelma-lomake.


Ilmoitus naapureille rakennusluvan vireilletulosta. Erillinen naapurin suostumuslomake tarvittaessa, mikäli rakennus sijoittuu sallittua lähemmäksi naapurin. Takaussitoumus- kaavake.


Viereisellä kiinteistöllä tai . Päivämäärä, naapurin allekirjoitus ja nimen selvennys. Kaupunki tai kunta, jota maa-ainesluvan ottamishakemus koskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit