keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Aputoiminimi pankkitili

Mitä tarkoittaa aputoiminimi ja miten sen rekisteröinti käytännössä tapahtuu? Entä mikä on aputoiminimen hinta? Mitä aputoiminimi tarkoittaa ja mitä hyötyä sen rekisteröinnistä voi yritykselle tai yrittäjälle olla?


Tutustu pikaoppaaseen, jossa käydään läpi muun muassa . Kannattaako olla erillinen pankkitili ? Aputoiminimen rekisteröinti maksaa muistaakseni euroa. Erillisellä pankkitilillä voi . Netvisor-palvelun aputoiminimien hallinta mahdollistaa yrityksen aputoiminimille. Jos halutaan aputoiminimelle näkyviin tietyt pankkitilit , pitää ne olla myös . Kaupparekisteriin merkitty elinkeinonharjoittaja, yritys tai yhteisö voi ilmoittaa aputoiminimen rekisteröitäväksi. Yritys voi rekisteröidä yhden tai useamman aputoiminimen varsinaisen toiminimen rinnalle kattamaan eri osia yrityksen liiketoiminnasta. Olisi hyvä, että netvisorin myyntireskontran puolella aputoiminimen myyntilaskuille voisi asettaa näkyville laskulomalleelle pankkitilin.


Jos perustaa aputoiminimen (osakeyhtiölle), pitääkö sen kirjanpito tehdä jotenkin erillisenä vai voiko pitää samassa kuin varsinaisen . Yrityksesi voi käyttää apu- ja rinnakkaistoiminimiä, jos se toimii usealla alalla tai paikkakunnalla tai tarvitsee vieraskielistä käännöstä . Selite Samoin kuin varsinaisen toiminimen osalta, on myös aputoiminimen rekisteröinti ja käyttö sallittu kaikille elinkeinonharjoittajille. Ei voi, koska Viron laki ei tunne aputoiminimi -käsitettä. Yhtiölle voi kuitenkin . Osakkeet maksetaan perustettavan yhtiön pankkitilille.


Maksun saaja (PRH) ja tilinumero , jolle maksu maksettu (PRH:n pankkitili ). Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava muutoksista PRH:n kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin sekä Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten . Toiminimi yrittäjällä kannattaa olla erillinen tili liiketoimintaansa varten. Tämä helpottaa huomattavasti kirjanpitoa. Riittää kun jokaiselle . Fleksiluotto, edellytti pääsyä asiakkaidensa tilitietoihin antaakseen . Pikavippifirma 4finance, jonka aputoiminimiä Suomessa ovat Vivus.


Sähköinen ilmoitus tehdään Patentti- ja rekisterihallituksen ja . Laskuun merkitään myyjän ja ostajan toiminimi tai aputoiminimi , jolla elinkeinonharjoittaja on merkitty kaupparekisteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit