maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lohkomaton määräala

Lohkomaton määräala

Jos kiinteistöstä hankkimaasi alueeseen ( määräalaan ) on myönnetty lainhuuto, lohkominen. Usein kaupunkien asemakaava-alueilla sijaitsevien määräalojen. Hankin kantakiinteistön kesäkuun alussa. Tontista oli myyty pari vuotta aiemmin määräala , jota ei ennen kaupan tekoa oltu lohkottu . Se tarkoittaa sitä, että määräala ei ole tontti, eikä sillä ole tontille kuuluvia oikeuksia.


Lohkomaton määräala

Joudut muodostamaan määräalasta tontin, perehtymään . Kiinteistön määräala ja tontti tarkoittavat eri asioita. Tontilla puolestaan tarkoitetaan sitovan . Lainhuuto myös käynnistää lohkomisen automaattisesti, mikäli kyseessä on lohkomaton määräala. Ostin vajaa vuosi sitten lohkomattoman määräalan suoraan myyjältä.


Kauppakirjan laati kaupanvahvistaja ja rahat vippasi pankki ! Omistatko määräalan kaava-alueella? Jos määräala vastaa voimassa olevan asemakaavan mukaan tehdyn. Tässä ohjeessa käsitellään kiinteistön määräalan ja määräosan luovutuksen verokohtelua tilanteissa, joissa omistettu kiinteistö myydään joko . Vastarannalla sijaitsee Paatelan Kanava, jonka sulun kautta tontilta on välittömät yhteydet Keitelejärvelle. Lohkomaton tontti on rakennuskiellossa! Loivasti syvenevä ranta.


KK = Koko kiinteistö, vuokraoikeus tai määräalatunnuksellinen lohkomaton määräala. Määräalan kohdalla omistusosuus on määräalasta. Tontti lohkomaton määräala.


Sähköt saatavilla: Paikallinen sähkönjakeluyhtiö, Rantakairan Sähkö Oy Vesihuolto: Simon Vesihuolto Oy, Kauko Määttä p. Ot - ha (= vielä lohkomaton määräala ). Rantatontti Kolkonjärven rannalla, lohkomaton määräala. Yhteydenotot puhelimitse. Kallionkukkulalla lohkomaton määräala järvinäköalalla, jolle tullaan muodostamaan yhteislaiturioikeus Kuusjärveen. Inkoon kunta, Prästgårdenin kylä, määräala kiinteistöstä Prästgården.


Kun tonttiin sisältyy määräala ja maanmittauslaitoksesta on saapunut ilmoitus määräalaan myönnetystä lainhuudosta. Karkinpolku lohkomaton. Keskikangas 3ha määräala Utajärven KK:lta n. Sulikka ni mi ses tä tilasta kt. Rakennuspaikka rajoittuu . Kauniilla järvinäköalalla lohkomaton määräala , jolle tullaan muodostamaan yhteislaiturioikeus Kuusjärveen. Ei valmista rakennuslupaa.


Suurin sallittu kerrosluku II. Teollisuusrakennusten korttelialue, jolla ympäristö asettaa toiminnan . Hieno ja hyvällä korkeudella oleva omakotitalotontti. Hyvällä sijainnilla Sepänkylässä, rauhallisella alueella.


Maksimi rakennusoikeus määräalalla on 1m2. Sopimuksen tarkoittamana vuokra-alueena on Savitaipaleen kunnan Pettilän kyläyleiskaavan RA-3-rakennuspaikan muodostama lohkomaton määräala tilasta. Mikäli tontti on lohkomaton tulee lohkomiskulut automaattisesti ostajan maksettavaksi. Määräalojen osalta lohkominen käynnistyy automaattisesti hakemalla .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit