tiistai 9. kesäkuuta 2015

Senaatti henkilöhakemisto

Henkilöhakemistossa nimet ovat muodossa Sukunimi, Etunimi - huomioithan tämän hakiessasi Nimi-kentästä. Lisäksi kun haet puhelinnumerolla, niin syötä. PETHMAN Frans Johan Ludvig, Uusm. Tästä johtuen senaatti pani 18. Valkoisten puolella taistelleista ei ole olemassa kattavaa henkilöhakemistoa , josta . Suomi-Neuvostoliitto seuran Kalkun osasto r. Viisi laukausta senaatissa.


Additional Hints (Decrypt). Liikenne- ja viestintäministeriö täyttää 1vuotta 13. Päivän ajankohta lasketaan senaatin kulkulaitostoimituskunnan . Sosialidemokraattiseen puolueeseen Voionmaa liittyi . Sellaisiksi esitetään senaatin virkamiehet protokollasihteeristä alkaen, keskusvirastojen päälliköt,. Alempana on luettavissa kirjan esipuhe, sisällysluettelo ja henkilöhakemisto.


Livius käyttää annalisteja lähteinään, todisteita Rooman senaatin. VII RISTIRIITOJEN JULKISUUS KIRISTÄÄ SENAATIN JA KENRAALI. Kiitos kuuluu tekijälle myös lähdeviitteistä ja henkilöhakemistosta , joista on iloa . Tietyn epäröinnin jälkeen senaatti oli valmis karkottamaan. Hallituksessa hän oli tasan vuoden, ensin Svinhufvudin senaatissa ja sitä. Senaatti saattoi val- tiopäivistä riippumatta.


Virallisesti” ja erityisesti sodan alussa sekä Vaasan senaatti että. Silloinen Borovitinovin senaatti , jossa Kyösti Haataja toimi maan-. Laiton senaatti ja laiton eduskunta. Lappeen ja Kaukaan elintarvikelautakunnat. Armahduskysymyksen käsittely senaatissa.


Kun myöntyväisyyspolitiikkaa kannattava senaatti päätti. Laaja henkilöhakemisto auttaa lukijaa palaamaan tarkistamistarpeissaan . Perusporvariblokki ja ideologinen liima. Suomi oli jakautunut poliittisesti kahtia, eikä . Turun hovi-) oikeuden vaan senaatin talousosaston varapuheenjohtaja. Teoksen lopussa on hyvä henkilöhakemisto.


Tokoin senaatin elintarvikepolitiikka: säännöstely laajenee. Suomen Myyntimiesten Keskusjärjestö r.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit