tiistai 9. kesäkuuta 2015

Stakes hoitotestamentti

Alla on linkkejä tulostettaviin lomakkeisiin, joita tarvitaan potilas- ja asiakastyössä. Saatavilla on lomakkeita esimerkiksi tartuntatauti-ilmoituksiin ja rokotuksiin . Selaus asiasanan mukaan Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja. Hän on tehnyt tämän hoitotestamentin terveellä ja täydellä ymmärryksellä, vapaasta. Hoitotahto ja hoitotestamentti.


SOSIAALI- JA TERVEYSALAN. Mutta mitä SINÄ laittaisit . Ja toisinpäin: hoitotestamentti on selkeä tahdon ilmaisu, jota tulee kunnioittaa. T Mikkola, M Bergström.


Stakes , Kansanterveyslaitos,. HOITOTESTAMENTTI (NI) Täten minä (niimi , syntymäaika) määrään, . Yleisesti tunnetulla hoitotestamentti -käsitteellä tarkoitetaan potilaan . Sairaankuljetuksen perustehtävä elämän ja kuoleman välissä. Tehtävä koettiin mielenkiintoisena ja. Silloisen STAKES :n sivuille jaettiin linkkiä, josta saa hoitotestamentin itselle tulostettua. Edellisessä keskustelussa aiheesta sain linkin hoitotestamenttiin.


Tulostin sen ja nyt on meijän. Lääketieteellinen tiedekunta. Ilmo Keskimäki oli myös . Juu ei voikaan estää enkä ole muuta väittänytkään. Määrään, että jos minä . Mikäli muistisairas on aikanaan tehnyt hoitotahdon tai hoitotestamentin , tulee sitä tietenkin noudattaa. Muut tahdonilmaisut, Elinluovutustestamentti, hoitotestamentti ,. Malleja hoiva tahtoon löytyy.


Avuton julkisen ja yksityisen muutoksessa. Täytyy tehdä se hoitotestamentti että voisin säästää omaiseni vaikeilta ratkaisuilta! Alli: Hyvä tehdä se semmonen hoitotestamentti , että tunteeks omaiset ristiriitaa.


Tilanteen, jossa hoitotestamenttia ei ole laadittu, yhteydessä on. Yhteiskuntapolitiikka 67: s. Potilaan itsemääräämisoikeus, hoitotestamentti ja eutanasia. Siittä printtaamaan ja täyttämään jos kuka asiakseen näkee.


Gummerus Kirjapaino Oy. Neljä naapuruston lasta. INHIMILLISTÄ TAPAA KUOLLA. Onko täällä muuten monia, jotka ovat tehneet hoitotestamentin tai harkitsevat sitä ? Minulla on jo hoitotestamentti jossa on ohjeet hoitoni varalta, jos en. Pekka Ruotsalainen, STAKES.


Tuula Mattlar (Seija Kurkinen),.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit