maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ulvilan surma esitutkintamateriaali

Esitutkintamateriaaliin kuuluu ensipartion ottama kuva . Useita näkemyksiä edelleen kateissa olevasta toisesta surma-aseesta. Ulvilan surman esitutkintamateriaalia. Poliisin esitutkintamateriaali antaa viitteitä siitä, että Auer on saattanut saada lapset . Kuva perheen olohuoneesta on peräisin poliisin esitutkintamateriaalista. Kymmenen vuotta sitten - tasan kaksi vuotta Jukka S. Lahden murhan jälkeen . Tag: esitutkintamateriaali.


Annu olisi syyllistynyt ”pimittäessään” esitutkintamateriaalia , jota ei poliisin mukaan pitänyt . Anneli Auer on syyllinen esitutkintamateriaalin perusteella . En löytänyt poliisin sivustolta ohjeita esitutkintamateriaalin tilaamiseen. Syytetyllä on motiivi, hänellä on ollut mahdollisuus tehdä surma , hänellä ei. Lisäksi kantelija pyysi poliisia antamaan kirjallisesti jäljennöksen em. Esimurrosikäisten lasten tekemiä pienen lapsen surmia tunnetaan kyllä useampiakin.


Pöydällä Auerilla oli esitutkintamateriaalia , jonka päällä oli kuva hänen neljästä lapsestaan. Chisugate kohua ja studiossa oli tämän 9- vuotiaan tytön isä Aki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit