torstai 2. heinäkuuta 2015

Kaupparekisteri nimihaku

Tarkista tästä palvelusta, että nimen rekisteröinnille ei ole estettä. Tee kaupparekisteri -ilmoitus nimivaihtoehtoineen. PRH tutkii nimen rekisteröitävyyden. Hakutuloksen tiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa ja tulevat seuraavista lähteistä: kaupparekisteristä , säätiörekisteristä, Suomen tavaramerkkirekisteristä ja . Yritysten tietojen hakeminen on maksutonta.


PRH ja Verohallinto yhdessä ylläpitävät . Osakeyhtiöiden, kommandiittiyhtiöiden, avoimien yhtiöiden ja osuuskuntien on aina ilmoittauduttava kaupparekisteriin. Yksityisten elinkeinonharjoittajien . Kaupparekisteri - ja säätiörekisteritiedot löytyvät tarkemmin PRH:n Virre- palvelusta. Hae tarkasti annetulla hakusanalla.


Sitä hallinnoi Patentti- ja rekisterihallitus. Puuttuu: nimihaku Nimi yritykselle - Minustako yrittäjä - yrittajat. Lisäksi voi hakea listan muuttuneista . Muiden yritysten rinnakkaistoiminimiä voit halutessasi tutkia ytj.


Valtaosalla yrityksistä ei toki ole rinnakkaistoiminimeä . Nimihaku tuottaa osumalistan henkilöistä, joilla on joko luottotietomerkintöjä tai . Missä suomenkielisessä sanassa on kirjainyhdistelmä srä peräkkäin? Y-tunnuksen ja nykyisen . Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös väestötietojärjestelmästä, kaupparekisteristä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä. Lue lisää tiedotteestamme: prh. Ennen kaupparekisteri -ilmoituksen jättämistä osuuskunnan.


NameSearchQueryResult Kuvaus: Sisältää yrityksen nimihaun yksittäisen. Jos elinkeinonharjoittajaa ei ole merkitty kaupparekisteriin , käytetään. Yhtiön toimiala on lämpö-, vesi-, ilma-, sähkö- ja kylmälaitteiden (LVISK) myynti, huolto, asennus, konsultointi, suunnittelu, vuokraus. Väestörekisterikeskuksen nimihaun perusteella nimi on käytettävissä.


Myös kaupparekisterin sekä tavaramerkkitietokannan puolesta nimi on käytettävissä. Hämekosken Pukimon tietoja löytyi kaupparekisteristä 23. Nimihaulla Lipponen löytyi 2tulosta kaupparekisteristä , joten jos . Henkilöhaku Nimihaku Ilmoitushaku Tilinpäätöshaku . Osakeyhtiön on tehtävä muutosilmoitus kaupparekisteriin, jos rekisteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit