keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Hyvä mediatiedote

Hyvä mediatiedote
Hyvä mediatiedote
Hyvä mediatiedote

Tiedote on mediaviestinnän perusta. Parhaimmillaan tiedote pysäyttää, herättää kiinnostuksen - ja nousee uutiseksi. Millainen sitten on hyvä. Hyvin kirjoitettu lehdistötiedote toimii paljon paremmin kuin mainos.


Hyvä mediatiedote
Hyvä mediatiedote

Lue, millainen on hyvä tiedote ja mitä yrittäjän tulisi tietää ennen sen laatimista. Kuinka rakentaa hyvä mediatiedote. Miten kirjoittaa lehdistötiedote, kun ei ole mitään kirjoitettavaa”. Entä mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että toimittajat lukevat heille lähetetyn tiedotteen? Mediatiedotteen muoto on vakiintunut ja hyvän tiedotteen.


Sivulla Tekstin taustat ja tavoitteet on esimerkkinä talonyhtiön isännöitsijän talonyhtiön asukkaille laatima tiedote. Lehdistötiedotteeseen kannattaa satsata. Toimittajien sähköposteihin kolahtelee parhaimmillaan satoja viestejä päivässä. Ei ole mikään itsestäänselvyys, että . Myös blogikirjoituksesta on mahdollista saada tiedote aikaan. Sähköpostitse lähetettävä lehdistötiedote on edelleenkin pitänyt pintansa yhtenä tärkeimmistä tiedottamisen työkaluista.


Se on selkeää perustekstiä, josta toimittajan on helppo muokata omanlaisensa. Sisäisten tiedotteiden pohjalta JAMKin viestintäyksikkö voi laatia kiinnostavista opinnäytetöistä julkisen mediatiedotteen. Näin kävi viimeksi sähkö- ja . Tätä mietin jälleen kerran työstäessäni asiakkaalle tiedotetta – enkä vain yhtä, vaan samasta aiheesta useammalle eri kohderyhmälle . Mitä haluat tiedottamisella saavuttaa? Haluatko kenties osallistujia tapahtumaasi,. Vinkki: Isoista saneerauskohteista on hyvä laatia mediatiedote ja tässä yhteydessä kannattaa vesilaitosten mainita tulevaisuuden verkostosaneerauksien . Lähestyttäessä medioita on hyvä olla perillä, minkälainen media ja kohdeyleisö on.


Kehota opiskelijaa kertaamaan, miten hyvä tiedote laaditaan. Yliopiston viestintä julkaisee kaikista väitöstutkimuksistaan mediatiedotteen. STT:n uutistoimitus ei mene kesällä kiinni! Viestijä: jos olet töissä heinäkuussa, ei tarvitse pelätä, että se olisi huono aika lähettää tiedote tai . Tiedämme, millainen on hyvä tiedote ja miten sen saa julki. Laadimme puolestasi lehdistötiedotteet ja mediatiedotteet, valitsemme sopivat mediat ja . Hallitusneuvottelujen puolueilla hyvät edellytykset rohkeaan . Toimittajat lukevat tiedotteita ja hyödyntävät niitä ahkerasti työssään.


Liana Technologiesin (ent. Koodiviidakko). Ytimekäs kirjoittaminen: tiedote ja some Webinaari 9. Samaa ei kuitenkaan valitettavasti voida sanoa muista päihteistä. Nuuskankäyttö ja sähkösavukekokeilut ovat lisääntyneet nuorten . Mutta millainen uutinen ylittää julkaisukynnyksen?


Hyvä nuoret – tältä osin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit