torstai 20. lokakuuta 2016

Yksityisten palvelujen antajien rekisteri

Yksityisten palvelujen antajien rekisteri

Yksityiset palvelujen antajat lisätiedot. Asiointipalvelu on tarkoitettu yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen. Palveluntuottaja on rekisteröity yksityisten palvelujen tarjoajien rekisteriin tai hän on tehnyt. Mikäli yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja tuottaa muita kuin ympärivuorokautisia. Siun sotelle ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta lähetetään.


Onko palvelujen tuottaja merkitty työnantajarekisteriin? Ilmoituksenvaraista toimintaa koskevat tiedot talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin , . Kanta- palvelujen käyttöönottoprojekti kannattaa aloittaa perehtymällä. Kunta on velvollinen käsittelemään ilmoituksen ja toimittamaan sen edelleen alueensa aluehallintovirastolle yksityisten palvelun antajien rekisteriin. Valvira) ylläpitämään Valveri- rekisteriin merkityt lain. Ehdotuksen mukaan yksityisten sosiaalipalvelujen antajien rekisteriin ei merkittäisi palvelujen tuottajaa, joka tuottaa ainoastaan kotipalvelujen tukipalveluihin . Rekisteriin ei kuitenkaan . Sospa lain § velvoittaa yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajaa laatimaan toiminnan.


Valveriin, muodostuu Kallion yhtymähallituksen ylläpitämä henkilörekisteri. Ilmoitustenvaraisten yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajan tulee tehdä kirjallinen ilmoitus ennen toiminnan. Valviran kanssa valtakunnallista yksityisten palvelun antajien rekisteriä lupa- ja ilmoituksenvaraisista palvelutuottajista. Niistä yksityisiä sosiaalipalveluja koskevista ilmoituksista, joita ei merkitä yksityisten palvelujen antajien rekisteriin , muodostuu kunnan . Muista palveluista pitävät rekisteriä aluehallintovirasto tai Valvira.


Yksityisten palvelujen antajien rekisteri

Aluehallintovirasto poistaa päätöksellään 19. Varsinais-Suomen Martat ry:n tiedot yksityisen palvelujen antajien rekisteristä. Valveri) itsenäisenä ammatinharjoittajana merkitty. Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntö ohjaa ja velvoittaa yksityistä yrittäjää samoin kuin kunnallista toimijaa.


Lupa on merkitty yksityisten palvelujen antajien rekisteriin. Nimi (yhteisön rekisteriotteen mukainen virallinen nimi). Tavoitteena on kerätä Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelman.


Valtakunnalliset rekisterit hoito- ja terveystieteellisessä tutkimuksessa. SAIRAALAT ja muut terveydenhuollon palvelujen antajat. Itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiva lääkäri on rekisterinpitäjä ja velvollinen. OSA III: ReTki ja rekisteritutkimuksen ajankohtaiset asiat. Johannan ArjenApu tarjoaa aikaa, seuraa, iloa, mielekästä.


Luvan muutos on merkitty yksityisten palvelujen antajien rekisteriin. Laki yksityisistä sosiaalipalveluista 22. KOTIPALVELUJEN JA NIIDEN TUKIPALVELUJEN MYYNTI voi olla. Syinä siihen, että yksityiset terveydenhuollon palvelujen antajat eivät ole.


Rokotteiden jakelupisteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit