maanantai 31. lokakuuta 2016

Jhl toimihenkilöilmoitus

Lomakkeet on postitettu marraskuun alussa yhdistysten ja yhteisjärjestöjen sihteereille. This page is not available. Toimihenkilöilmoitukset. JHL :n yhdistyksille: toimihenkilöilmoitukset ja toimintasuunnitelma lähetettävä 31. JHL -yhdistysten ilmoitukset - aika.


Tiedätkö, miten yhdistys toimii ja miten sitä johdetaan? Tutustu yhdistyksen johtamiseen, toimintaan ja toimijoihin. Yhdistystä johtaa puheenjohtaja yhdessä. JHL :n tiedotteet, lausunnot ja uutiset, ne kaikki löytyvät tältä sivulta. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry.


Ilmoituksen voi tehdä myös täyttämällä liitteenä olevan ” Uudet . Ammattiosaston toimihenkilöilmoitus. Esityslistamalli kevätkokoukseen. Lapin yliopiston ammattiosasto JHL 8ry.


Urheiluseurojen toimihenkilöilmoitus. JHL : n lakon vaikutukset Kokkolan kaupungin palveluihin. Julkisen ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL , 1. Kuopion hallinto- ja virastotyöntekijät JHL ry nro 19 1. Rautatieläisten Liiton osasto Karjaa, 1. Kolmanneksi ammattiosaston pitää toimittaa toimihenkilöilmoitukset liittoon 28.


Mutta sitten kun JHL tuli mukaan, sitä ei ymmärretty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit