torstai 20. lokakuuta 2016

Standardien ryhmittely

Standardien ryhmittely
Standardien ryhmittely

Kerromme hyödyistä ja . Julkisen hallinnon standardisalkku -suositushanke. Hankkeen tavoitteena on listata julkisen hallinnon tietohallinnossa käytettäväksi suositellut standardit. Kestävän rakentamisen standardit luovat yhdenmukaiset pelisäännöt. Standardit voidaan luokitella . Eurooppalaisen standardisointijärjestön CEN:n tekninen komitea TC 3Sustainability of . Kansainväliset laadunvalvontaa, tilintarkastusta, yleisluonteista tarkastusta, muita varmennuspalveluja ja liitännäispalveluja koskevat standardit ja muut ohjeet . Seksuaalikasvatuksen standardit Euroopassa : Suuntaviivat poliittisille päättäjille, opetus- ja terveydenhoitoalan viranomaisille ja asiantuntijoille . ISO - standardissa ohjeistetaan yrityksiä ja muita organisaatioita toimimaan sosiaalisesti vastuullisesti. Sovellamme standardia eettisissä toimintaperiaatteissa, . SFSedu-sivuston tarkoituksena on antaa tietoa standardeista sekä standardisoinnista ensisijaisesti opiskelijoille ja opettajille.


Tilintarkastusta ohjaavat ISA- standardit ovat tarpeellisia ja hyviä tilintarkastuksen yhdenmukaistamisen ja ohjeistuksen näkökulmasta. Tästä osiosta löydät tietoa lain vaatimuksista ja siitä, millaisia toimijoita laki velvoittaa. Lisäksi löydät tietoa muusta lainsäädännöstä, joka ohjaa . Koneturvallisuuden standardeilla on kolmiportainen hierarkia (A-, B- ja C-tyypin standardit ). Tämän hierarkian tarkoituksena on ollut nopeuttaa standardien.


Standardien ryhmittely

Suojakäsineet jaetaan kolmeen kategoriaan sen mukaan, minkä tyyppisiä ne ovat ja millaisilta riskeiltä ja vaaroilta ne suojaavat: . Tekniikan aloilla erilaiset standardit , patentit, suositukset ja ohjeistukset ovat tärkeitä. Savonian ammattikorkeakoulun henkilökunnan ja opiskelijoiden käytössä . SFS:n tuottama standardisoinnin oppilaitosportaali sisältää tietoa standardeista sekä standardisoinnista ensisijaisesti opiskelijoille ja opettajille. Finanssivalvonnan julkaisuja, tiedotteita ja tilastoja sekä rahoitussektorin standardit.


From the web page of Financial Supervisory Authority. Paikkatietoalan standardit ja suositukset määrittelevät, miten paikkatietoaineistot ja -palvelut tulisi toteuttaa. Tavoitteena on, että paikkatietoaineistot, . Verkkopalvelun tilaajan ja palvelun kehittäjien on syytä perehtyä saavutettavuuteen liittyvään lainsäädäntöön.


IFC – Industry Foundation Classes. Tietomalliohjelmistojen yhteinen mallien kuvaustapa. Tällä kirjainyhdistelmällä tarkoitetaan usein myös avointa . Tuotteiden laatumääritykset. Luokitus ja terminologia.


Standardien ryhmittely

Tietojärjestelmien käyttämät metsätietostandardit ovat julkaistut xml-skeemadokumentaatioina. Merkki kertoo, että tuote on hyväksytty käytettäväksi Joutsenmerkityissä taloissa. Metsänhoidon standardi. Suomalainen hyvän metsänhoidon standardi englanniksi.


Jäljitettävyystarpeen kasvaessa toimitusketjun standardit ovat yhä tärkeämmässä roolissa. Logistisesta näkökulmasta katsottaessa tärkeimmät GS1:n standardit. Kokonaisvaltainen seksuaalisuuden käsite. Ne toimivat jäsenten perusoikeuksien . Klubitalot sitoutuvat noudattamaan laatusuosituksia.


Standardien ryhmittely
Standardien ryhmittely

Nykyään biohajoaminen. Web- standardeissa on kysymys siitä, että ajatellaan verkkoa laajana kommunikointivälineenä, jonka voi tavoittaa monimuotoinen joukko . Tutustu standardeihin : PEFC FI .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit