maanantai 31. lokakuuta 2016

Itä suomen yliopisto alat

Itä suomen yliopisto alat

Kasvatustieteiden ja psykologian osasto, Joensuu. Soveltavan kasvatustieteen ja. Toimimme kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Tarjoamme koulutusta 13 . Gerontologian aineopinnot (yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa), Sosiaali-.


Tutustu koulutustarjontaamme! Koulutusalojen määrän mukaan olemme Suomen monialaisin tiedeyliopisto. Kliinisillä aloilla toimivilla yliopiston professoreilla ja opettajilla on sivuvirka sairaalassa. Korkeakoulut jatkavat alakohtaista ja alojen välistä toiminnallista ja. Katso ja hae töitä nyt!


Tutkimuksemme on useilla aloilla maailman kärkeä. Perinteentutkimus, monesti folkloristiikkana tunnettu tieteenala on osa . Ohjelman sisältö perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon ja kouluttajina toimivat eri alojen. Itä-Suomen alueellisen kehityksen avainaloille. Ainejärjestöissä tutustut oman ja muiden alojen opiskelijoihin, . ITÄ - SUOMEN YLIOPISTO (UEF) edistää tutkimuksellaan ja koulutuksellaan.


Ergonomian ja työhyvinvoinnin perusopinnot op (verkko-opinnot) . FILOSOFINEN TIEDEKUNTA. Filosofian tohtori, humanistinen ala. Surakka Maija Alisa, Varkaus. Hae humanistiselle alalle! Toiminnan tukipisteinä ovat olleet alueen yliopistojen ja muiden tutkimus- ja . Itä - Suomen Kemistiseura (ISKS) on Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS).


Itä suomen yliopisto alat

Eri yliopistojen opintoja lähiopetuksena. Minustako teologi -testillä, tuntuuko teologian ala heille sopivalta. Molemmat yliopistot tekevät maailmalla arvostettua . Yliopistojen tavoite on ollut luoda kaikille aloille yhteiset, läpinäkyvät ja oikeudenmukaiset . Se on rajoja rikkova ja kansainvälisesti tunnettu tieteen moniottelija. Digitalisaatio muuttaa kaikkien alojen yritysten ja organisaatioiden toimintaa. Ei ala - eikä yläikärajoja.


Itä suomen yliopisto alat
Itä suomen yliopisto alat

Itä -Aasiasta kotoisin olevat ja amk:hon Afrikasta. Biotalousala on kansainvälinen kasvuala , joka yhdistää perinteisiä aloja uudella. Istuin illalla keittiössä ja googlasin eri opiskelualoja.


Monet alat vaikuttivat ihan kiinnostavilta. Lääketieteellisten alojen hakukohteissa varasijojen määrä on rajattu varasijaan valintatapajonoittain. Promootioissa vihittiin myös kunniatohtoriksi eri tieteenaloilla tai .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit