perjantai 28. lokakuuta 2016

Kiinteistökauppa tarjous

Kiinteistökauppa tarjous

Miten vahva on kiinteistökaupan tarjouksen sitovuus? Tarjous sitoo sen tehnyttä osapuolta sen jälkeen, kun toinen osapuoli on hyväksynyt tarjouksen. Tällainen ehto ei ole kiinteistökaupassa pätevä. Käytännössä yksipuolista tarjousta ei voitane tehdä edes kaupanvahvistajan vahvistamana.


Kiinteistökauppa tarjous

Kiinteistökaupan tarjouksesta tulee sitova, kun toinen osapuoli on hyväksynyt tarjouksen. Näin ollen suullinen tarjous kiinteistökaupasta ei vielä sellaisenaan sido osapuolia. Asunto-osakkeita koskevien kauppojen osalta asia on taas toinen, sillä . Tarjouksen perumisesta ei joudu maksamaan vakiosopimussakkoa tai.


Miten tehdä asunnon ostotarjous ja mitä asioita ostotarjouksessa tulee huomioida? Kun kaupan kohteena on kiinteistö , on käytäntö hieman erilainen. Asuntokaupan peruminen voi kustantaa jopa kauppahinnasta, jos se tehdään hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ostotarjouksen idea on siinä, että ostaja voi . Tarjous ja siihen annettu hyväksyvä vastaus sitovat myyjää ja ostajaa ja velvoittavat lopullisen kaupan. Tarjouksesta vetäytyminen ei kuitenkaan voi johtaa siihen, että toinen.


Kiinteistökauppa tarjous
Kiinteistökauppa tarjous

Asunnon ostotarjouksen voi tehdä suullisesti, mutta kirjallinen ostotarjous on ehdottomasti. Mikäli ostokohde on kiinteistö eli esimerkiksi tontti ja sillä sijaitseva . Tällä välin yrittäjä oli saanut sopivan tarjouksen perheen. Eli vaikka kuinka oli sovittu sähköpostissa kaikista asioista, kiinteistökaupassa voi . Välittäjä kertoo, millä tavoin tarjous sitoo sinua, ja miten tarjousneuvottelu etenee.


Tarjoudumme ostamaan tässä mainitun kiinteistön ja sillä olevat rakennukset tarjouksessa mainituilla ja muuten sovittavilla . Tällöin kaupan kohteena on kiinteistö , eli tontti tai tila rakennuksineen (ei talo tontteineen). Tee kirjallinen tarjous , jossa tarjouksen kohde on eritelty. Asuntokaupassa myyjän vastuu virheistä on kaksi vuotta, kiinteistökaupassa viisi. Eihän tuossa ole kyse asuntokaupasta vaan kiinteistökaupasta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit