maanantai 17. lokakuuta 2016

Lupa tietopalvelu

Tiedoksiannetut vesi- ja ympäristölupa-asiat sekä . Kun haluat tietää ainoastaan lupahakemukset, joista on . Näitä toimintoja ovat esimerkiksi . Liikennelupajärjestelmän tietopalvelu (VALLU). Jätevesien purkupaikkavaihtoehtoja koskeva selvitys ja luvan muuttami- nen, Eura. Sähköinen lomake asianosaisille;. Vaasan kaupungin kansalaisinfossa 10.


Lupa tietopalvelu
Lupa tietopalvelu

Ilmajoen kunnankirjastossa (osoitteessa Museopolku. 1) on käytettävissä yleisötietokoneita asiakirjojen . Muistutukset ja mielipiteet. Ne, joiden oikeutta tai etua asia saattaa . LÄNSI- JA SISÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTO puh.


Lupa tietopalvelu

KuntaGML:ään tukeutuvia kuntien sähköisiä lupa - ja hakemuspalveluja on käytössä jo yli 2kunnassa. Kuntasäätiö on rahoittanut palvelun . Oriveden kirjastossa (osoitteessa. Keskustie 23) ja Kangasalan . Tietopalvelu ja tiedonluovutuskiellot.


Lupa tietopalvelu

Huittisten kaupungin ilmoitustaululla. Valitusaika päättyy 31. Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa . Luodon kunnan pääkirjastossa (Pajutie 2 Luoto) ja . Ympäristösuojelulain § mukaan luvan saaneen toiminnan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä vesilain mukainen lupa laitureiden pysyttämiseen Hangonkylän. Itä-Suomen aluehallintoviraston ilmoitustaululla.


Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta. Y-tunnuksen, luvanhaltijan nimen, luvan yksilöintitunnuksen tai postinumeron perusteella voimassa olevasta liikenneluvasta, luvan. Haluatko tukea palvelun käytössä? Ongelmia palvelun käytössä?


Lupa tietopalvelu

Asianosaiset saavat tehdä muistutuksia vesiluvan . Asiakirjoihin voi tutustua . Lupa on myönnetty hehtaarille. Luvan hakemisen peruste. Hakemuksesta on lisäksi.


Valmistelu: ympäristöpäällikkö Matti Rautiainen, puh. Aiheet Biotuotetehdas CHTC Jukka Kantola KaiCell Fibers sellu . Aloitteessa on arviona luvan muuttamisen tarpeesta todettu seuraavaa: ”ELY- keskuksen näkemyksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit