tiistai 25. lokakuuta 2016

Suomen velkaisimmat kunnat 2017

Kuntakoneesta voit hakea minkä tahansa kunnan ja. Manner- Suomen 2kunnassa velkataakan keskiarvo per asukas oli. Mistä löytyvät Suomen mini-Kreikat eli velkaisimmat kunnat ? Katso, kuuluuko sinun kotikuntasi joukkoon. Espoo on edelleen Suomen velkaisin kunta , kun mittarina käytetään.


Espoon jo nyt arvioitu olevan Suomen velkaisin kunta , kun mittarina. Menestyjänä pidetty Espoo onkin Suomen velkaisin kunta : Sdp roimii tiedolla kaupunginjohtajaa, koska vastustaa matalaa kuntaveroa. Jos koko Suomi ei lähde muutostalkoisiin, . Top3-velkaantuneimpien joukossa ovat myös keskisuomalaiset kunnat Konnevesi ja Kyyjärvi. Puuttuu: velkaisimmat Velkaisimmat kunnat Keski-Pohjanmaalla – sote lisäämässä eroja.


Kuntien väliset talouserot ovat kasvamassa entisestään, jos sote-uudistus etenee. Suomen kaikilta 3kunnalta ja 1kuntayhtymältä. Tämä artikkeli on luettelo Suomen nykyisistä kunnista.


Merikarvia on koko Suomen toiseksi vähiten velkaantunut kunta. Kankaanpää on suurien investointiensa vuoksi maakunnan velkaisin. Kuntien hyvinvointia voi arvioida eri kriteereiden perusteella. Eniten asunnon omistajia on Varsinais- Suomessa. Keski- Suomen velkaisimmat kunnat ovat Kyyjärvi ja Kannonkoski.


Suomessa kuntien lukumäärä on laskenut huomattavasti viime vuosikymmeninä. Pienet ja velkaiset kunnat taistelevat olemassaolostaan. Kuntalain (410/2015) 1§:n mukaan kunnan ja valtion tulee yhdessä selvittää kunnan.


Vuosien 20ja 20tilinpäätösten perusteella arviointimenettelyn. Millaista monipaikkaisuutta Suomeen – Selvitys kaksoiskuntalaisuudesta,. Vaihtoehto suhteellisen velkaisuuden korvaavaksi kriteeriksi voisi olla siirtyä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit