keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Sukupuu sisarukset

Voit hahmotella paperille tai omakirjaan sukupuun rakenteen:. Nimienne alapuolelle tulevat vanhempanne ja vanhempienne sisarukset (tädit, sedät, enot). Kutsumia eri sukupuolille: pojanpoika, . Muumikirjoissa esitellään Mymmeleiden sukulaisia useiden sukupolvien ajalta. Mymmelit, Pikku Myy sekä Nuuskamuikkunen kuuluvat kaikki .

Sukupuu sisarukset

Päättäjän isovan- hemmat. Puolison isovan- hempi. Askartelisiko sukupuun tai tekisikö jopa sukukirjan? Jos joku on sinulle käly tai nato, kuka hän oikeastaan on?


Isäsi tai äitisi sisaruksen lapsi. Patrick ja Susan ovat toistensa sisaruksia ja neljän lapsen pariskunta – lapsista kolme vaikeasti vammaisia: Yhtenä . M Cai-Göran Alexander . Selvitä sukupuun avulla, ovatko lähisukulaisesi FH-taudin kantajia.

Täytä sukupuu ja jaa tietoa riskiryhmään kuuluville sukulaisillesi. Alla on malli valmiista. Mainosten avulla pystymme tarjoamaan sinulle ilmaista sisältöä! Kun klikkaat mitä tahansa kohtaa tällä sivulla tai “Jatka sivustolle” -painiketta, . Arvo Ylpön vanhempien suvut olivat eläneet Hämeessä talollisina maanviljelijöinä jo monta sukupolvea.


Sukujen tilat sijaitsivat vain muutama kilometri . Esivanhempien sukupuu. Rippikoulun jo käyneet sisarukset löytyvät rippikirjasta. Piia, Simo ja Jari ovat sisaruksia. Sisarusten isovanhemmilla ei myöskään ilmene tätä, mutta sitä vastoin heidän äitinsä veli on.


Sitä voi täyttää sukupuun tapaan tai omalla, haluamallaan tavalla. Ydinperheitäkin on monenlaisia, on eri määrä sisaruksia , tätejä, enoja ja . MyHeritage on paras perheiden online tapaamispaikka. Kuvahaun tulos haulle family tree visualization showing siblings Sisarukset.


Pystyykö siis ohjelmalla tekemään sukupuuta jossa näkyisi myös sisarukset ja niiden esivanhemmat ja jälkeläiset jne. Löydä ideoita: Sisarukset.

Aku Ankan sukupuu on Aku Ankka -sarjakuvan henkilöhahmojen sukulaisuussuhteita selventävä piirros. Kasvoin suurperheessä, jossa elivät äidin, isän ja sisarusteni lisäksi Pirtinmummi ja -pappa, tätejä ja setiä. Muumien virallisilla kotisivuilla on julkaistu sukupuu , jossa esitellään Mymmelien ja Nuuskamuikkusen sukupuuta. Sukupuu – oma tausta näkyville.


Sukupuu sisarukset

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-. Ginin sisarusten nimiä ei tiedetä. Hiya-n ja Giyan tarkoittavat uik ja viu, . Lisäksi Johannes on soittanut sisarustensa Robert ja Amos Brotheruksen kanssa . Samasta isästä ja äidistä olevat veljekset tai sisarukset , ovat läheisempää sukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit