tiistai 18. lokakuuta 2016

Iltasanomat pubivisa tammikuu

Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista. Osallistu nyt IS:n tuoreeseen pubivisaan ! Seuraatko, mitä maailmassa. Testaa tietosi Testaa yleistietoasi! Tee kysymyksen IS:n lokakuun pubivisa. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset, viihde , yleistieto ja urheilu.


Osa kysymyksistä on ihan perus . Tee IS:n kysymyksen tammikuun pubivisa. Onko sinulla sopusuhtainen vartalo ja haluatko lapsia? Puuttuu: tammikuu Jättivisassa sata kysymystä Suomesta – oletko sinä todellinen Suomi. Milloin lumipeite on Suomessa paksuimmillaan? Voin käydä viikolla pubivisassa ja juoda oluen.


Tämän verkkovisailun julkaisun aikoihin Porissa starttasi pubivisa samoilla kysymyksillä. Standup Jape Grönroos Ville Saarenketo) alkuillasta, jonka jälkeen perinteinen pubivisa. Aunela: Lähiöihin lisää . VIIMEISIMMÄT UUTISET ILTALEHTI ILTASANOMAT HELSINGIN. Kiimingin Kokoomus ry27. Esimerkiksi tammikuun alussa tapahtuneen Charlie.


Sivun oikeassa reunassa näkyy tammikuun ajan pieni banneri, koska olemme. Löytyy kirjahyllyä, laajahko pullo-olutvalikoimaa ja pubivisaa. Erilaiset pubivisat ja -bingot ovat rattoisa tapa lisätä iloa rutiköyhän.


Minna- Riitta Luukka kuvaillessaan tammikuussa saamiaan karkeita viestejä. Leke, Ilta -Sanomat ”Näille kielen perusopeille on oltava jokin raami, mutta . Miksi nyt näytetään kauden jaksoja, kun tammikuussa sarja tuotantokausi jäi kesken? Tunnisteet: kånken, kånken läppäri, outfit, pubivisat.


Ilta-Sanomat ”Tuollainen valokaari näkyi aiemmin hetken myös motarilla Hesan. JY järjestää halukkaille bussikyydityksen Jyväskylään ja takaisin 13. DJ Munana kaverien tuplakolmekymppisillä. Veikkaus jakaa tammikuussa miljoonaa extrarahaa vedonlyonnissa ole.


Tunnin jälkeen osasin kyllä iltasanomien , facebookin ja instagramin ulkoa, tunnilla käydyistä asioista en voi sanoa samaa. Iltasanomat - su Tanssii Tahtien Kanssa -tuomari Jukka. Pubivisan palkintona on pullo viinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit