tiistai 18. lokakuuta 2016

Ystävällisin terveisin lyhenne

YT 1) ~ yt yhteistoiminta, esim. Ylioppilasteatteri YTJ yritys- ja yhteisötietojärjestelmä. Ystävällisin terveisin ~ Lämpimin terveisin ~ Parhain terveisin.


Lyhenteitä kannattaa kuitenkin käyttää harkiten, sillä ne saatetaan käsittää . Ennestään lyhenteellä yt. Olen nähnyt erään teleoperaattorin saaman sähköpostin, jossa asiakas haukkui . Kielitoimiston lyhenneluettelon mukaan terveisin lyhennetään t. Samaa lyhennettä voi käyttää myös . Minulle on opetettu joskus, että suomessa ei tule pilkkua . Teinit käyttävät hymiöitä ja lyhenteitä , mutta aikuisten maailmassa sellaiset antavat. Lyhenne , yt, tarkoittaa ystävällisin terveisin. Best wishes,, Parhain terveisin,. Huomaa muuten, että brittienglannissa ei käytetä pistettä lyhenteen.


Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Tavallisia viesteiss kytettvi lyhenteit. Erityisesti tykavereiden vlisiss, viesteiss kytetn usein lyhenteit.


Ystvllisin terveisin yhteistyterveisin . Ottakaa ystävällisesti yhteyttä jos voimme olla vielä avuksi. Epävirallinen, sinuttelevien liiketoverien välinen lopputervehdys. Vähemmän virallinen, kohtelias. Virallinen, vastaanottaja tuntematon. Med vänliga hälsningar,.


Lyhenteitä saa käyttää vain tuttavallisissa sähköpostiviesteissä, ei tavallisissa kirjeissä! HOPS: Lopetetaan lyhenteiden käyttö asap. Ota avuksi EF:n lista ja opettele englanninkielistä lyhennettä , niin pysyt paremmin mukana.


Rento ja ystävällinen eli täydellinen lopetus tekstiviestiin. Sen sijaan lyhenne Yst. Katso sanan ystävällisin terveisin käännös suomi-ruotsi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Sydämellisin terveisin. Ruotsi: lyhenteet (YT). Merkitse nämä ilmaukset ruotsalaisin lyhentein. Sitten on YT = ystävällisin terveisin , jota tapaa esim.


Katso: kielenhuolto-suomenkielen huolto- lyhenteet. Mit freundlichen Grüßen” eli suomeksi ” ystävällisin terveisin ”. Siinä irvaillaan lyhenteitä ja siitä tuli megahitti. Sivumennen sanoen: älä koskaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit