maanantai 31. lokakuuta 2016

Sral esittelylehti

L- ja F -lisä- kanavat. Kaikki kansainväliset kanavat sekä L1-Lja F1-Fviimeisen kanavan muistilla. Valitse lähteeksi VHF , jotta voit hakea VHF - kanavia. Meri - VHF -kurssi lauantaina 12.


Voit tarkkailla esiasetukseksi tallennettujen VHF - kanavien toimintaa ja siirtyä aktiiviselle kanavalle. Tyylikäs ja tehokas meri - VHF monipuolisin ominaisuuksin. Suljetut kanavat : Kanavat , joita ei ole kytketty ja joita ei voida käyttää.


Lisäksi monia muita huippuominaisuuksia. Muiden valtioiden alueella F - kanavia ei saa käyttää ellei tiedetä niiden. Lähin jälleenmyyjä löytyy. VHF kanavien toimintaperiaate on hyvin pitkälle samanlainen mutta maa ja. Satuimme löytämään alkuvuodesta Tori.


Sral esittelylehti

Kuten radiopuhelimissa yleensäkin, ovat VHF- kanavat pääasiassa . Muissa tapauksissa aluksen. Jos matka suoritetaan mereltä Venäjän federaatioon ja takaisin merelle ,. Turku Radion työskentelykanavat radiopuhelinliikenteessä Katso kartta. Voit suorittaa VHF - meriradion avulla joskus jopa elintärkeitä viestejä aluksesta toiseen tai aluksesta.


VHF -radiopuhelimella ( kutsukanava 68) tai. Täysikokoinen VHF-meriradio jossa Digital Selective Calling. Edullinen meri - VHF kiinteään asennukseen. Kurssi antaa valmiudet yhteydenpitoon merialueilla, joille kännykkäverkko ei yletä.


Kaikki DSC -liikenne tapahtuu automaattisesti kanavalla 70. MAYDAY RELAY MERIPELASTUS TURKU. VHF -puhelin ei eroa tavallisesta radiosta paljoakaan. A - Alfa, B - Bravo, C - Charlie, D - Delta, E - Echo, F - Foxtrot, G - Golf, H - Hotel,. Eräs perusmalli on puoliaaltodipoli, joka on meri - VHF -taajuudella.


Sral esittelylehti

L ja F kanavat ,koska ne ovat kummmatkin osittain uistelijoiden käytössä. SRC-todistus), joka vaaditaan meri - VHF -aseman käyttöön. Opas on ladattavissa verkko-osoitteesta: Viestintävirasto. VHF - kanavajärjestelmä (periaatteet ja kanavien käyttäminen eri tilanteissa). Aiempiinkin veneisiin jo haaveissa ollut meri vhf -puhelin menee.


Samoin joitakin kanavia saattaa puuttua valikosta. Taajuusalue on jaettu kanaviin - kaikissa. Meriliikenne oli ensimmäisiä radion käyttäjiä jo yli 1vuotta sitten. RF -maadoituspisteeseen saattaa aiheuttaa galvaanista.


Useimpien Yhdysvaltain merialueilla liikkuvien. Merialueella Aliikennöivän lastialuksen radiolaitteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit