tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kuusamon seniorijumpat

Aikaisempien jumppien tallenteita pääset katsomaan painamalla haluamasi päivämäärän kohdalta. Sisäliikuntajalkineet, juomapullo ja hikipyyhe mukaan! Kertamaksu maksetaan liikuntakeskuksen kassalle.


Olemme Kelan palveluntuottaja ja . Asemakadun koulu ISO SALI 17. Kansalaisopisto seniorijumppa MLL:n lasten touhutunti . SENIORIJUMPPA A Korvenkylän nuorisoseura MA 10. On kevyttä kuntojumppaa yli 60-vuotiaille liikunnan aloittajille ja harrastajille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää lihaskuntoaan. Kuusamo , Oulu, Pyhäjärvi, . Seniorijumppaa ja bocciaa Askaisissa ja Lemussa vuoroviikoin.


Askaisten koulun liikuntasalissa tiistaisin klo 9. On uintia, seniorijumppaa ja tanssia, kehuu Tanskanen. Tapanilan Erän aamupäivän hyvin monipuoliset seniorijumpat. Aivan mahtavia ja ihanat ohjaajat. Jumpat aktivoivat seniorit liikkumaan ja samalla kunto nousee . Tosi hyvät, asiansa osaavat, miellyttävät seniorijumpan vetäjätytöt.


En ole vielä niin hyvin perillä näistä. Arvioitu väkiluku Muutos. Tavoitteena voisi olla esimerkiksi striimattujen seniorijumppien.


Klubin seniorijumppa aloitettiin nykymuotoisena ohjattuna jumppana. Krossikommuunin seniori veti viikonlopun seniorijumpan KorsoMTBssä. Kolmannessa seniorijumppavideossamme . Helsinki, seniorijumppa , fysiopalvelut, melonta, vaellusretket, . MindSpa- käyttäjäkokemuksia: Eevi.


Miksi suomalainen politiikka tarvitsee Seitsemän tähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit