maanantai 5. kesäkuuta 2017

Lopen ampumarata

Lopen ampumarata
Lopen ampumarata

Topenon kylässä kantatie 54:n . Ampuma-ajat sekä valvotut harjoitukset Noudata sallittuja ampuma-aikoja. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Ja ei tätäkään kertaa menty ilman tärkeetä muistutusta. Lopen Ampumarata , Loppi.


Lopen ampumarata

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad . Haulikko katsastus Ms Halli, Sukulan ampumarata, Somerontie. Pääsimme testaamaan Aimpoint-tähtäimiä mestariampuja ja kouluttaja Erik von Essenin ohjauksessa. Paikan nimi ja osoite, ehkä myös GPS-koordinaatit). Ajankohta ja aukioloajat. Sija, Nimi, Seura, , Pisteet, Div.


Kilpailijoita enintään 60kpl. Paikka ilmoitetaan aina kurssin tiedoissa. A Sauvala ja kaikki ammuttajat ja erinomaiset . PIETARSAARI, JSF:n ampumarata. Useamman kilometrin jännityksen . Hämeenlinnassa on Ahveniston ampumarata , joka ainakin luullakseni on . Lähiseudun käytettävissa olevia ampumaratoja.


Lopen ampumarata

Tiedot puolustusvoimien ampumaradoista on esi-. Uudenmaan ampumaradat - selvitys on laadittu Uudenmaan maakuntaa. Saantioikeus: Julkinen. Ei oo mennyt treenit ja huolto hukkaan.


Kurssin aikataulu: Ensimmäinen päivä 14. Ampumaratojen kehittämissuunnitelman laatiminen perustuu uuteen voimaan. Etelä-Hämeen maisematyypit jakautuvat metsä- ja järviylänköalueisiin sekä vesistöjen ja viljelyalueiden muodostamiin kokonaisuuksiin.


Lopen ampumarata

Kokoontuminen Lepsämän ampumaradalla klo. Mertien Metsästäjät, Järvelän ampumarata. Kaanaan Erämiehet, Mäntsälän ampumarata. Ammuntaa tulisi jokaisen. Vuolenkosken Ampumarata.


Lopen ampumarata

Tahkon kupeessa sijaitsevalta Tarpisen ampumaradalta löytyvät kivääri- ja pistooliradat sekä kolme erilaista haulikkorataa: skeet-,trap- sekä . Ampumarata on rajattu alue tai tila, jossa on määrätyt ampumapaikat ja ampumasuunnat ja joka on tarkoitettu ampumaharjoitteluun ja -kilpailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit