maanantai 5. kesäkuuta 2017

Virkattu pöllö kännykkäpussi

Virkkaa viimeinen kierros loppuun ja luo sitten esim. Työpaikallani työtoverillani E:llä oli aivan syötävän suloinen virkattu pöllö - kännykkäpussi ! Satun vain rakastamaan pöllöjä, joten päätin . Ihanan outo pöllö Novita Miami -langasta sykähdyttää. Viime syksynä neuloin itselleni kännykkäpussin (ohje täällä).


Virkattu pöllö kännykkäpussi

Pöllö on virkattu Afrikankukan ohjetta hieman muuttamalla. Nielaiseeko Viivin suunnittelema pöllö kännykkäsi vai piriseekö puhelimesi kameran sisällä? Miksi suunnittelit tällaiset kännykkäpussit kilpailuun? Pinta onkin paljon helpompi virkata kuin uskoisit.


Virkattu pöllö kännykkäpussi

Erittäin hyvä perusohje tällaiseen pussukkaan, mikä virkataan suoraan vetoketjuun, löytyy täältä:. Prinsessajuttu-blogista bongasin ihanan virkatun pöllön ohjeen! Millsin Virkkuri -kirjasta on pitkän aikaa ollut to do-listalla kännykkäpussi. Lue 3blogipostausta aiheesta pöllö.


Tunnisteet: kännykkäpussi , virkattu. Tämän Pin-lisäyksen löysi Kaisu Ilomäki. Kännykkäpussit kesärientoihin. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Annin kännykkäpussi ja Eeliksen ranneke.


Sen vartalo on virkattu , korvat ovat huopaa ja jalat piipunrassia. Hukkaatko usein huulirasvan laukunpohjalle, tai pyöriikö avaimesi holtittomasti takintaskussa? Pussukat, kukkarot ja lompakot ovat käytännöllisiä tavaroiden . Virkattu pöllö - kännykkäpussi. Punomo - Tee itse - Neulonta - PIENTÄ KIVAA PUIKOLLA - KÄNNYKKÄPUSSI. Siitä syntyi kännykkäpussi Kettu.


Virkattu pöllö kännykkäpussi
Virkattu pöllö kännykkäpussi

Mun tyttö teki pöllön kännykkäpussiksi. Sateen- ja tuulenpitävillä DrymaxX- ulkoilutakilla ja -housuilla nautit retkeilystä ja ulkoilusta ilman kastumista. Vedenpitävät retkeilyvarusteet tekevät . Tälläinen lastenvaunujen vaunulelu syntyi palloista. Idea on luokkakaveriltani, jota sitten yhdessä kehittelimme eteenpäin.


HJERTEGARN Tilbehør 49. Virkkaus : perusteet, Kilpikonna afrikankukista. Anopille kännykkäpussi. Ompelu: kännykkäpussi tms. Ilmoittautuminen on auki nyt.


Virkattu pöllö kännykkäpussi

Kevään Novitan lehteen tulee myös tämä virkkausohje , jonka suunnittelin. Kyseessä on pääsiäiskananen. Kuulin, että lehti olisi tänään tullut jo .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit