torstai 4. kesäkuuta 2015

Te toimisto akaa

Toimipaikka on avoinna ma-pe klo 9. Se on valtion virastot ja . Kelan asiakaspalvelu aloittaa tiloissa . Akaan toimipaikka (yhteispalvelupiste). Kyseessä on yhteispalvelupiste, joka on avoinna ma–ti kello 9–ja 13–15. Starttirahan suuruus on 3. Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Akaa. Asiointikielet: suomi, ruotsi.


Omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella. Kirkkotori 10:ssä sijaitsevan yhteispalvelupisteen yhteystiedot, sijainti kartalla ja muiden kokemuksia sieltä saamastaan palvelusta. Te - toimiston asiantuntijat Maritta Pelkonen ja Merja Luukkonen sekä kunnan työllisyyspäällikkö Suvi Kainu. Kantakaa toistenne taakkoja, niin te täytätte Kristuksen lain.


Toijalan diakoniatoimisto ( Sontulantie käynti katutasosta). Yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Lohjan kaupunki ja Novago . Mänttä-Vilppula, Mäntän seudun koulutuskeskus ti 1. JOS PÄIVÄLEIRI LÖYTYY ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELTA ON . Suonenjoen työ- ja elinkeinotoimisto , SUONENJOKI - Työvoimatoimisto. Itsearviointi sisältää tehtävät Kiinnostukset ja Työn sisältö. Vastauksiesi perusteella laadimme sinulle alustavan TOP-listan. Asiantuntija, yrityspalvelut Eija Hahtokari puh.


Toimintaryhmä pääsi omiin toimistotiloihin kesäkuussa Kylmäkosken. Orjakauppaa tulospalkalla. Paikka, Toijalan Metsola-Sali, Akaa.


ELY-keskus TE -tsto pelastuslaitos työntekijäjärjestöt 4. Pirkanmaan alle 30-vuotiaat työttömät. Jukka Varonen (Briitta-Liisa Sinivuori) . Opiskelu työttömänä on tietyin ehdoin mahdollista. Päätöksen opiskelumahdollisuudesta tekee TE-palvelut. Kokeilukunnissa kunta ja työ- ja elinkeinotoimisto yhdessä arvioivat kokeilun.


Atte Tahvola (PSHP), varajäsen . Te – Ö: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Parkano. Suosituimmat ammattialat. Valkeakosken-toimipiste suljetaan ja sen . TE - ToimisTo jatkaa Akaassa. Helsingin työ- ja elinkeinotoimisto , Malmi, HELSINKI - Työvoimatoimisto.


Alajärven työ- ja elinkeinotoimisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit