tiistai 23. elokuuta 2016

Anneli auer hätäpuhelu

Hän ei puhu rauhallisesti ennenkuin hätäkeskuksen henkilö pyytää häntä . Ei voi olla Annelin ääni, sillä Anneli juuri paennut asunnosta. Kuuluu Annelin kolme askelta taustalta kohti takkahuonetta. Olisi kiva verrata niitä tuohon anneliauer blogin litterointiin. Se kestää minuuttia sekuntia.


Anneli auer hätäpuhelu

Hätäkeskus: Hätäkeskus. Tuloksena oli, että hätäpuhelun taustalta ei kuulu ulkopuolisia ääniä, toisin. Auer sanoi, että olisi. Mukana on muun muassa hätäpuheluita , oikeussalinauhoitteita ja reaaliaikaisia nauhoituksia tapahtumasta.


Anneli auer hätäpuhelu

Ulvilan uhri surmattiin hätäpuhelun aikana. Niemi on analysoinut yli kuusi vuotta eri elementtejä hätäpuhelun tallenteesta. Lehto kuvaa moderneja noitavainoja.


Anneli auer hätäpuhelu
Anneli auer hätäpuhelu

Yksi todistusaineiston osista on alkuperäisen hätäpuhelun. Neljälapsisen perheenäidin soittama hätäpuhelu miehensä puukotuksen aikana. Lahti (Jukka), yksi perheen lapsista (Lapsi) sekä . Vaimo surmasi miehensä hätäpuhelun ollessa auki”.


Eivät olleet viimeisiä sanoja vaan sanoja hätäpuhelun aikana ennekuin tytär tuli. Riippuu täysin kuuntelijasta, mitä mielikuvia hätäpuhelu synnyttää, Alibin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit