perjantai 26. elokuuta 2016

Kulkukortin pidike

Tämä tuote on loppuunmyyty. Hissilipunpidike Weston. Valkoinen on solid- väri, . Korttitelineet, korttikotelot, korttipidikkeet kongressitarvikkeet, klipsit, avainrenkaat , nimikyltit, rannekkeet sekä muut korttitarvikkeet korttilinnasta. Katso PIDIKE hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.


Nimikorttikotelot ja pidikkeet edulliseen hintaan laajasta verkkokaupan valikoimasta. Kääntyvä liitin, jolla henkilökortin voi kiinnittää pysty- tai vaakasuunnassa. Kulunvalvonnassa on tärkeää, että kortti on helposti käytettävissä. MOLLE - kiinnikkeisiin jne.


RFID-kortti, tunnistekortti, bonuskortti, asiakaskortti, jäsenkortti,. Kun tarvitset ID-kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys. Yli vuotta alalla takaa osaamisen!


Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka . Kirkas korttikotelo, jossa henkilökortti tai kulkukortti on kokonaan suojassa kotelon sisällä. Plusprintistä saat myös korttien muoviset pidikkeet ja avainnauhat omilla painatuksilla tai blankona haluamallasi värillä. Soveltuu myös hyvin vaikka henkilökortin pidikkeeksi , kaulaan, taskuun, vyötäröön.


Henkilökortin pidike kaulaan tai työvaatteisiin kiinnitettäväksi. Sirukortin ja älykortinlukija on nopea ja luotettava tapa kirjautua erilaisiin sähköisiin palveluihin. Se lukee sekä perinteisiä kulkukortteja että rekisteröityjen käyttäjien mobiilitunnistetta. Jojokela vyöhön pujotettavalla umpilenkillä. By your side, every day.


Kulkukortin pidike

Suurempi projekti käynnissä? Kulkukortin nopeaan ja helppoon kiinnitykseen. Muoviset standardikokoiset henkilökortit saat meiltä pidikkeellä tai ketjulla. Painamme ID-kortit, tunnistekortit, työmaakortit ja kulkukortit kuvallisina tai pelkkänä . Myös nouto alueilla Helsinki, Vantaa ja Espoo.


Osana kokonaisvaltaista palveluamme me tarjoamme asiakkaillemme henkilökortit lisätarvikkeineen vaivattomasti ja nopeasti. Tarvitsemme yrityksesi nimen . Kovaa käyttöä kestävä ID-henkilökortin pidike , joka voidaan pitää kaulassa tai kiinnittää työvaatteisiin. ABS-muovi (1 ), polyesterinauha.


Kulkukortin pidike

Kaulanauha A4SCL3muoviklipsillä ja turvakatkolla ja vierailijatekstillä Väri sininen Kortinpidike A4SAC9Kaksiosainen pidike irroitettavalla klipsillä Väri . Eri osista koostuva ohjel- mistorakenne. Kuvaus: Kaulakoru valkoisista puu- ja siemenhelmistä. Korussa myös vaaleanpunaisia kristallihelmiä. Tästä ei pidike kevene. Perus YoYo edullisesti.


Heavy Duty stanssi säädöillä. Vaatekoru joka taipuu myös kulkukortin tai messubadgen pidikkeeksi. Kiva itsellesi tai lahjaksi. Tuotetunnus (SKU): Klips-1-1-1-1- 1 . Ilmoita virheellisestä kuvasta tai tiedoista.


Arvioitu saapumispäivä meidän varastoon päivää. Varastossa ei ole riittävästi tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit