torstai 18. elokuuta 2016

Risteilijä

Risteilijä

Risteilijä on sotalaivatyyppi. Termi on ollut käytössä vuosisatoja, vaikkakin sen merkitys on ajansaatossa muuttunut. Purjelaiva-aikana risteilijällä tarkoitettiin . Vaikka alus risteilyn . Meripäiväsunnuntaina puolestaan Kantasatamaan rantautuu kesän viimeinen risteilijä. Molemmat alukset tuovat Kotkaan pääasiassa .

Tänä kesänä Oulussa käy useampi risteilijä , kun viime kesänä Ouluun tuli vain yksi alus. Aiemmin kesäkuussa Oulussa kävi niin ikään Bahaman . Norjan rannikolla merihätään joutunut alus on suuntaamassa takaisin maihin, kertoo Norjan yleisradioyhtiö NRK. Suunnitelma on, että kaksi . Odotukset viikon Välimeren risteilylle uutukaisella Celebrity Edgellä olivat lepoa, hyvää ruokaa ja juomaa jne. Artania on suurin risteilijä , joka Kantasatamassa on koskaan käynyt, kertoo myyntipäällikkö Petra Cranston Cursorilta.


Omituinen kiista: Suomalaisen yrittäjä-Jarmon risteilijä takavarikoitiin Venäjällä, ja nyt se happanee Viipurin satamassa – ”En edelleen tiedä, . Laiva, Explorer of the Seas.

Karibianmerellä seilanneen aluksen . Varustamo, Royal Caribbean International. Satama, Länsisatama ja Hernesaari. Dauntless-luokan raskas risteilijä oli yksi Tasavallan palauttajien liiton laivaston suurimmista risteilijöistä galaktisen sisällissodan aikana. Tämä yksilöllinen risteily on tarkoitettu ainoastaan seurueille.


Lisätietoja pienistä risteilijöistä ja katamaraaneista: booking (ät) adrian. Katso videolta, miten risteilijä törmää Venetsiassa. Turussa toimiva telakka Meyer Turku on tänään luovuttanut uuden Mein Schiff - aluksen tilaajalle, saksalaiselle TUI Cruisesille.


Kaapeli yhdistää risteilijän hinaajaan, joka vetää sen kanaaliin, AFP kertoo. Alus ei pystynyt pysähtymään, sillä virtaus veti sitä kohti laituria. Photo: Royal Caribbean Cruises Ltd. See what people are saying and join the conversation. Kansainvälisiä risteilyaluksia.


Sivustolla kuvia ja tietoja erilaisista aluksista. Pages of images and information about different vessels. Raskas risteilijä Prinz Eugen jäi toisen maailmansodan jälkeen sotasaaliiksi Yhdysvalloille.


Amadea saapuu Ouluun Uumajasta ja se jatkaa matkaansa Helsinkiin.

Risteilijä

Info sivun sisällöistä. Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta. Tämä risteilijä tarjoaa todellakin jokaiselle jotakin, palveluihin kuuluu useita uima -altaita, hauskaa toimintaa, useita ravintoloita ja baareja, maailmanluokan . Italialaisen Costa Cruises -yhtiön Costa Allegra -nimisellä aluksella syttyi tiistain vastaisena yönä tulipalo Intian valtamerellä Seychellien ja.


Aloita legendaarinen Aurora- risteilijä , joka on Venäjän vallankumouksen symboli , ja nauti poliittisen historian museon ainutlaatuisista näyttelyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit